Imobiliare Sinaia » Garsoniere Sinaia

Garsoniera de Vanzare in Sinaia , zona Mefin

Cod imobil
X01990
29.900 € » 965 €/mp
Casa/Vila:Da
 
Camere:1
Nr. bai:1
 
Tip:de vacanta
Finisaje:Normale
 
Etaj:Parter
Regim:P+E+M
An:Inainte de 1980
 
S.U.:27,00 mp
S.T.:31,00 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Garsoniera de Vanzare in Sinaia, zona Mefin (Garsoniera cu o camera Sinaia).

Garsoniera de vanzare in Sinaia, zona Mefin, la parterul unui imobil cu regim de inaltime P+E+M.

Garsoniera are suprafata construita de 31 mp, plus 10 mp din dependintele comune, fiind compusa din camera, bucatarie si baie.

Imobilul are contorizari separate la toate utilitatile si beneficiaza de centrala termica proprie. De asemenea, beneficiaza de izolatie termica exterioara din polistiren.

Imobilul se afla la cateva minute de centrul orasului Sinaia, oferindu-va o oaza de relaxare pe Valea Prahovei.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Sinaia
Imobil:Garsoniera de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Centrala
Pret:22.000 € » 483.33 €/mp

Garsoniera are suprafata de 39 mp si este de vanzare in Sinaia, intr-un imobil D+P+E+M construit in perioada interbelica. Garsoniera a fost renovata in urma cu aproximativ 10 ani si este compusa din camera de zi cu chicineta, baie si hol de intrare. Se afla intr-o zona foarte usor accesibila, aproape de centrul orasului Sinaia si se pre...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Garsoniere de Vanzare in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Sinaia (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter