Imobiliare Busteni » Vile Busteni

Vila de Vanzare in Busteni , zona Deosebita

Cod: X21900
690.000 € » 1.232 €/mp
pret exclusiv constructie
Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Deosebita). Imagine pentru oferta X21900 (Fotografia 2).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Deosebita). Imagine pentru oferta X21900 (Fotografia 3).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Deosebita). Imagine pentru oferta X21900 (Fotografia 4).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Deosebita). Imagine pentru oferta X21900 (Fotografia 5).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Deosebita). Imagine pentru oferta X21900 (Fotografia 6).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Deosebita). Imagine pentru oferta X21900 (Fotografia 7).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Deosebita). Imagine pentru oferta X21900 (Fotografia 8).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Deosebita). Imagine pentru oferta X21900 (Fotografia 9).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Deosebita). Imagine pentru oferta X21900 (Fotografia 10).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Deosebita). Imagine pentru oferta X21900 (Fotografia 11).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Deosebita). Imagine pentru oferta X21900 (Fotografia 12).
Tip:Vila
Regim:D+P+E+M
An:
 
Camere:7
Nr. bai:6
 
Finisaje:Superioare
 
S.U.:n/a
S.T.:515 mp = 634.400 €
valoare exclusiv constructie
Teren:278 mp = 55.600 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

“ Arhitectura unica, locatie deosebita! ”

Vila de Vanzare in Busteni, zona Deosebita (Vila 7 camere Busteni).

Vila de lux are un regim de inaltime D+P+E+M, este edificata pe un teren in suprafata de 278 mp si are o suprafata construita desfasurata de 515 mp.

Aceasta este compartimentata astfel:

Demisol: Garaj, spatii tehnice, grup sanitar si casa scarii.

Parter: Living cu semineu functional, dining, un dormitor cu baie si terasa proprie, doua terase, una acoperita, dotata cu barbeque si o chicineta de vara, si una descoperita acoperita cu gazon natural.

Etaj: 3 dormitoare fiecare avand dressing si baie proprie, 2 terase.

Mansarda: Spatiu de relaxare format dintr-o camera de divertisment (30 mp), sauna cu grup sanitar si o terasa deschisa de apr. 30 de mp.

Vila se afla situata intr-o zona deosebita, aproape de centru si de partia de ski.

Arhitectura acesteia este unica, cu spatii vitrate generoase ce ofera o priveliste spectaculoasa asupra imprejurimilor, dar mai ales catre masivul Caraiman.

Finisajele interioare sunt de top, iar mobilierul a fost ales cu grija pentru a completa valoarea deosebita a imobilului.

Ergonomia spatiilor interioare si exterioare a fost gandita in detaliu, intr-un mod ce fac din acest imobil alegerea potrivita pentru o casa de vacanta selecta.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Busteni
Vila de Vanzare in Busteni (Centrala, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Centrala
Pret:190.000 €

Vila de vanzare situata in perimetrul central al localitatii Busteni, cu regimul de inaltime P+Em, construita pe un teren cu supraata de 447.00 mp, teren imprejmuit cu gard din lemn si cu soclu din beton. Suprafata construita (SC) a casei este de aproximativ 250.00 mp, iar cea utila (SU) este de aproximativ 225.00 mp. Structura vilei: F...


Vila de Vanzare in Busteni (Valea Alba, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Valea Alba
Pret:195.000 €

Vila de vanzare in orasul Busteni Vila ( D + P + E + M ) de caramida in zona Valea Alba, construita in 1994. Vila are o suprafata construita de 410.28 si utila de 337.73 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 591 mp. Compartimentare: Demisol: 3 camere , baie , hol; Parter: 2 camere, vestibul, hol, bucatarie, camara, terasa; ...


Vila de Vanzare in Busteni (Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni
Pret:190.000 €

Vila este in Busteni si are regim de inaltime D+P+E fiind construita in 2006 pe un teren in suprafata de 612 mp. Aceasta are o suprafata totala de 258 mp, avand urmatoarea structura: Demisol: Garsoniera cu intrare separata incluzand: camera, baie, bucatarie, hol si un spatiu de depozitare. Parter: Living + Dining, bucatarie open space,...


Vila de Vanzare in Busteni (Zamora, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Zamora
Pret:300.000 €

Proprietate in Busteni compusa din teren cu suprafata de 578 mp pe care a fost edificata intre anii 2008-2011 o constructie tip Vila. Aceasta are regimul de inaltime D+P+E+M cu o suprafata construita desfasurata (SCD) de 455.00 mp si suprafata utila (SU) de 337.26 mp. Vila a fost realizata astfel: Structura de rezistenta (fundatie, sta...


Vila de Vanzare in Busteni (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Semicentrala
Pret:200.000 €

Casa are un regim de inaltime D+P+M, o suprafata de 395 mp construiti si este pozitionata pe un teren in suprafata de 339 mp. Se afla intr-o zona linistita cu acces facil in orice anotimp dar are si un vad comercial bun, totodata la parterul imobilului fiind amenajat un restaurant....


Vila de Vanzare in Busteni (Golful Regal, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Golful Regal
Pret:210.000 €

Vila in Busteni cu regim de inaltime S+P+E, avand suprafata construita de 214 mp si fiind edificata pe un teren in suprafata de 896 mp + 104 mp cota indiviza cale de acces. Aceasta este structurata astfel: Subsol: Garaj 30 mp, crama 30 mp si un spatiu de depozitare; Parter: Living 30 mp, 1 camera, bucatarie inchisa, baie, 1 terasa de...


Vila de Vanzare in Busteni (Piatra Arsa, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Piatra Arsa
Pret:550.000 €

Vila de lux vanzare in Busteni, Golful REGAL. Vila este situata intr-o zona insorita si cuprinde privelistea intregului masiv Caraiman. Are deschidere la doua strazi principale iar accesul este foarte facil atat vara cat si iarna. A fost edificata in anul 2003, avand regim de inaltime S+P+E. Constructia este din zidarie si cadre de beto...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Vanzare in Busteni, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Busteni (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente