Imobiliare Campina » Apartamente Campina

Apartament de Vanzare in Campina , zona Centrala

Cod: X018D2
37.000 € » 718 €/mp
Apartament nedecomandat cu 2 camere de vanzare in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X018D2 (Fotografia 2).Apartament nedecomandat cu 2 camere de vanzare in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X018D2 (Fotografia 3).Apartament nedecomandat cu 2 camere de vanzare in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X018D2 (Fotografia 4).Apartament nedecomandat cu 2 camere de vanzare in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X018D2 (Fotografia 5).Apartament nedecomandat cu 2 camere de vanzare in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X018D2 (Fotografia 6).Apartament nedecomandat cu 2 camere de vanzare in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X018D2 (Fotografia 7).
Casa/Vila:Da
 
Camere:2
Nr. bai:1
 
Tip:nedecomandat
Finisaje:Normale
 
Etaj:1
Regim:P+1
An:Inainte de 1980
 
S.U.:41 mp
S.T.:49 mp = 35.080 €
valoare exclusiv constructie
Teren:24 mp = 1.920 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Apartament de Vanzare in Campina, zona Centrala (Apartament 2 camere Campina).

Apartament in vila de vanzare, situat in zona centrala a Municipiului Campina, situat la etajul 1, avand suprafata construita de 48.84 mp si suprafata utila de 40,70 mp, compartimentat astfel:

  • Living: 15.94 mp;
  • Dormitor: 12.42 mp;
  • Bucatarie: 10.49 mp;
  • Baie: 1.32 mp;
  • Beci: 8.66 mp.

Apartamentul se vinde partial mobilat, iar bucataria si baia complet utilate. Incalzirea se face cu centrala proprie.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Campina
Apartament de Vanzare in Campina (Centrala, Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Campina, zona Centrala
Pret:79.900 €

Apartament in vila, de vanzare, situat la etajul unui imobil P+Em+M, in zona centrala a Municipiului Campina. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat; - Acoperisul este realizat din lemn si este acoperit cu tabla tip Lindab; - Fin...


Apartament de Vanzare in Campina (Centrala, Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Campina, zona Centrala
Pret:80.000 €

Apartament 4 camere decomandat, confort I, situat la etajul 8 intr-un imobil cu 8 niveluri, apartamentul fiind situat in zona centrala a Municipiului Campina. Suprafata construita a imobilului este de 101,47 mp, iar cea utila de 88,24 mp. Apartamentul este format din 3 dormitoare, living, 2 bai, bucatarie, plus 2 balcoane (deschise). Fi...


Apartament de Vanzare in Campina (Centrala, Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Campina, zona Centrala
Pret:47.000 €

Agentia Mervani va propune spre vanzare APARTAMENT CU 2 CAMERE, situat in Campina, zona centrala. Apartamentul este compus din camera de zi, dormitor, bucatarie, camara, baie, hol si balcon, in suprafata construita de 46,43 mp. Utilitatile sunt contorizate independent iar caldura se realizeaza cu centrala termica proprie. Pozitia este ...


Apartament de Vanzare in Poiana Campina (Centrala, Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Poiana Campina, zona Centrala
Pret:66.800 €

Apartament de Vanzare, situat in zona Centrala a Comunei Poiana Campina, situat la etajul 4/4, avand suprafata utila de 82.44 mp, compartimentat astfel: Living - 20.00 mp Vestibul - 4.69 mp Dormitor - 14.60 mp Dormitor - 11.68 mp Hol - 4.90 mp Baie - 4.75 mp Grup Sanitar - 2.50 mp Bucatarie - 7.80 mp Camara - 1.87 mp Debara - 1.05 mp Bal...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Apartamente de Vanzare in Campina, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Campina (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente