Imobiliare Busteni » Spatii Comerciale Busteni

Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni , zona Ultracentrala

Cod: X418A8
850 €/luna » 9 €/mp
Spatiu Comercial cu 3 camere de inchiriat in Busteni (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X418A8 (Fotografia 2).Spatiu Comercial cu 3 camere de inchiriat in Busteni (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X418A8 (Fotografia 3).Spatiu Comercial cu 3 camere de inchiriat in Busteni (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X418A8 (Fotografia 4).Spatiu Comercial cu 3 camere de inchiriat in Busteni (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X418A8 (Fotografia 5).Spatiu Comercial cu 3 camere de inchiriat in Busteni (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X418A8 (Fotografia 6).Spatiu Comercial cu 3 camere de inchiriat in Busteni (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X418A8 (Fotografia 7).Spatiu Comercial cu 3 camere de inchiriat in Busteni (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X418A8 (Fotografia 8).Spatiu Comercial cu 3 camere de inchiriat in Busteni (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X418A8 (Fotografia 9).Spatiu Comercial cu 3 camere de inchiriat in Busteni (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X418A8 (Fotografia 10).Spatiu Comercial cu 3 camere de inchiriat in Busteni (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X418A8 (Fotografia 11).Spatiu Comercial cu 3 camere de inchiriat in Busteni (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X418A8 (Fotografia 12).Spatiu Comercial cu 3 camere de inchiriat in Busteni (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X418A8 (Fotografia 13).Spatiu Comercial cu 3 camere de inchiriat in Busteni (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X418A8 (Fotografia 14).Spatiu Comercial cu 3 camere de inchiriat in Busteni (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X418A8 (Fotografia 15).Spatiu Comercial cu 3 camere de inchiriat in Busteni (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X418A8 (Fotografia 16).Spatiu Comercial cu 3 camere de inchiriat in Busteni (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X418A8 (Fotografia 17).
Tip:Spatiu Comercial
Regim:P+E
An:2000 - 2010
 
Camere:3
Nr. bai:1
 
Finisaje:Superioare
 
S.U.:73 mp
S.T.:90 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni, zona Ultracentrala (Spatiu Comercial 3 camere Busteni).

Spatiul se afla la primul nivel al unui imobil situat ultracentral. Acesta are o suprafata de 90 mp si este compus din 3 camere, hol, baie si un spatiu tehnic.

Datorita amplasarii, a camerelor generoase si a facilitatilor existente acest spatiu este ideal pentru activitati de birou cum ar fi: Birou notarial, de avocat, asigurari, agentie de turism, cabinet medical, birou de arhitectura, etc.

Conditiile de inchiriere sunt urmatoarele:

  • Termen lung (minim 1 an)
  • NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA ACESTUIA!
  • La semnarea contractului se achita 1 chirie garantie + 1 chirie in avans.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Busteni
Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni (Centrala, Prahova)
Ocazie
Imobil:Spatiu Comercial de Inchiriat
Oras:Busteni, zona Centrala
Pret:6.558 €

  Spatiu de Birouri, de inchiriat situat in zona centrala a localitatii Busteni. Regimul de inaltime:  P+E1+E2. Intreg imobilul are suprafata utila de 786.59 mp , suprafata construita de 904.58 mp, si beneficiaza de un teren cu suprafata totala de 6072 mp. Se poate inchiria si separat dar nu mai putin de un etaj, pretul chir...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Comerciale de Inchiriat in Busteni, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Busteni (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente