Imobiliare Comarnic » Case Comarnic

Casa de Vanzare in Comarnic , zona Ghiosesti

Cod: X1187B
61.000 € » 257 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 7 camere de vanzare in Comarnic (zona Ghiosesti). Imagine pentru oferta X1187B (Fotografia 2).Casa cu 7 camere de vanzare in Comarnic (zona Ghiosesti). Imagine pentru oferta X1187B (Fotografia 3).Casa cu 7 camere de vanzare in Comarnic (zona Ghiosesti). Imagine pentru oferta X1187B (Fotografia 4).Casa cu 7 camere de vanzare in Comarnic (zona Ghiosesti). Imagine pentru oferta X1187B (Fotografia 5).Casa cu 7 camere de vanzare in Comarnic (zona Ghiosesti). Imagine pentru oferta X1187B (Fotografia 6).Casa cu 7 camere de vanzare in Comarnic (zona Ghiosesti). Imagine pentru oferta X1187B (Fotografia 7).
Tip:Casa
Regim:P+E
An:2000 - 2010
 
Camere:7
Nr. bai:2
 
Finisaje:Fara finisaje
 
S.U.:195 mp
S.T.:220 mp = 56.530 €
valoare exclusiv constructie
Teren:447 mp = 4.470 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Casa de Vanzare in Comarnic, zona Ghiosesti (Casa 7 camere Comarnic).

Casa are un regim de inaltime P+E, o suprafata de 220 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 447 mp.

Aceasta este construita din beton si zidarie de BCA, izolata pe exterior cu polistiren si fiind compartimentata astfel:

Parter: Living, bucatarie, dormitor, baie, hol si casa scarii.

Etaj: 3 dormitoare, living, hol, casa scarii si un balcon.

Imobilul se afla intr-o zona linistita cu acces facil pe drum asfaltat in orice anotimp.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Comarnic
Casa de Vanzare in Comarnic (Poiana, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Poiana
Pret:35.000 €

Casa are un regim de inaltime D+P, o suprafata construita de 112 mp si dispune de un teren in suprafata totala de 1735 mp. Aceasta este construita in 1965, are fundatie din beton si piatra, pereti din caramida si lemn si este acoperita cu tigla. Incalzirea se face cu sobe de teracota pe lemn. Utilitati prezente in zona: Apa, gaz, curen...


Casa de Vanzare in Comarnic (Poiana, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Poiana
Pret:110.000 €

Casa are o suprafata totala de 284 mp si este situata pe un teren in suprafata de 2587 mp. Aceasta este in Comarnic si are regim de inaltime D+P+M si este structurata astfel:   Demisol: Pivnita; Parter: Living cu zona de servit masa si bucatarie deschisa, dormitor, baie, hol si o terasa deschisa; Mansarda: 3 dormitoare, 1 baie s...


Casa de Vanzare in Comarnic (Posada, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Posada
Pret:47.000 €

Casa de vanzare in Comarnic, zona Posada. Casa este racordata la toate utilitatile si mai necesita investitie la interior. Compartimentare: Parter: living, bucataarie, baie si terasa; Mansarda: 2 camere cu baie. Beneficiaza de priveliste catre masivul Caraiman. Accesul se realizeaza usor, cu intrare direct din strada principala....


Casa de Vanzare in Comarnic (Ghiosesti, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Ghiosesti
Pret:95.000 €

Casa Comarnic cu regimul de inaltime S+P, are o suprafata de apr 100 de mp si este edificata pe un teren in suprafata de 2200 mp. Aceasta este construita din lemn si caramida, si este acoperita cu tigla. Beneficiaza de o curte generoasa, perfect dreapta si avand numerosi pomi fructiferi....


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Comarnic, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Comarnic (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente