Imobiliare Cornu » Vile Cornu
Pret negociabil

Vila de Vanzare in Cornu , zona Cornu de Jos

Cod: X21873
140.000 € » 117 €/mp
pret exclusiv constructie
Vila cu 15 camere de vanzare in Cornu (zona Cornu de Jos). Imagine pentru oferta X21873 (Fotografia 2).Vila cu 15 camere de vanzare in Cornu (zona Cornu de Jos). Imagine pentru oferta X21873 (Fotografia 3).Vila cu 15 camere de vanzare in Cornu (zona Cornu de Jos). Imagine pentru oferta X21873 (Fotografia 4).
Tip:Vila
Regim:D+P+E+M
An:2000 - 2010
 
Camere:15
Nr. bai:12
 
Finisaje:Fara finisaje
 
S.U.:816 mp
S.T.:995 mp = 116.320 €
valoare exclusiv constructie
Teren:740 mp = 23.680 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Vila de Vanzare in Cornu, zona Cornu de Jos (Vila 15 camere Cornu).

Vila D+P+E+M, de vanzare, situat in zona centrala a Comunei Carnu, satul Cornu de Jos.
Imobilul D+P+E+M, construit in 2007, are structura de rezistenta realizata in cadre de beton armat, cu pereti din zidarie (caramida), avand o suprafata construita la sol de 338 mp si o suprafata total desfasurata de 917 mp.
Imobilul este racordat la toate utilitatile: apa, gaz, curent (220 V / 380 V), canalizare pe 2 tronsoane.
Constructia a fost edificata astfel incat sa poata fi utilizata si ca pensiune, datorita unei bune compartimentari:
Demisol: in suprafata de 35 mp, este compus dintr-o crama (28 mp) + camera tehnica, cu acces in spatele cladirii;
Parter: in suprafata de 300 mp, include si un spatiu comercial amenajat in suprafata de 70 mp cu utilitatile independente;
Etaj: in suprafata de 291 mp, open-space, are peretii tencuiti, fara tamplarie exterioara.
Mansarda: in suprafata de 291 mp, este construita pe structura usoara, din lemn, pe un planseu din beton armat, fiind configurata pentru 11 camere decomandate, putand fi amenajate si 11 bai .

Acoperisul este realizat din lemn, fiind invelit cu tabla tip Lindab.

Constructia dispune de un teren in suprafata de 740 mp, imprejmuit cu gard metalic, cu parcare, sera, magazie, pomi fructiferi.

Imobilul poate avea numeroase destinatii: spatiu comercial, pensiune cu restaurant, policlinica, spital, etc

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Cornu
Vila de Vanzare in Cornu (Cornu de Jos, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Cornu, zona Cornu de Jos
Pret:275.000 €

Vila D+P+E de vanzare, construita in anul 1997, situata in zona semicentrala Comuna Cornu, satul Cornu de Jos. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a casei este realizata din zidarie portanta (caramida), cu fundatie, stalpi plansee din beton armat, avand termosistem cu vata bazaltica cu grosime de 10 cm; - Acoperisul este de t...


Vila de Vanzare in Cornu (Cornu de Jos, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Cornu, zona Cornu de Jos
Pret:199.000 €

Vila D+P+E+M, confort I, decomandata, situata in zona Cornu de Jos. Imobilul are o suprafata construita de 540 mp si cea utila de 500 mp, si dispune de un teren cu o suprafata de 1000 mp. Vila D+P+E+M compartimentata astfel: Demisol: hol, apartament (living, dormitor, bucatarie), camera CT, baie, garaj; Parter: hol, bucatarie, baie, l...


Vila de Vanzare in Cornu (Cornu de Jos, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Cornu, zona Cornu de Jos
Pret:198.000 €

Vila D+P+Em de vanzare, construita in anul 2009, situata in Comuna Cornu, Satul Cornu de Jos. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a casei este realizata din zidarie portanta (caramida), cu fundatie, stalpi planseu din beton armat; - Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Ta...


Vila de Vanzare in Cornu (Cornu de Jos, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Cornu, zona Cornu de Jos
Pret:220.000 €

Casa P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu (Cornu de Jos). DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a parterului este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat; - Etajul este construit din zidarie cu stalpi si centuri din beton armat, iar planseul este confectionat din grinzi din...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Vanzare in Cornu, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Cornu (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente