Imobiliare Paulesti » Terenuri Extravilane Paulesti
Investitie imobiliaraPret negociabil

Teren Extravilan de Vanzare in Paulesti , zona Movila Vulpii

Cod: X3184D
292.500 € » 5 €/mp
Teren Extravilan de vanzare in Paulesti (zona Movila Vulpii). Imagine pentru oferta X3184D (Fotografia 2).Teren Extravilan de vanzare in Paulesti (zona Movila Vulpii). Imagine pentru oferta X3184D (Fotografia 3).
Folosinta:Arabil
 
Suprafata:65.000,00 mp
Deschidere:98,85 ml
Utilitati:

“ INVESTITIE ”

Teren Extravilan de Vanzare in Paulesti, zona Movila Vulpii (Teren Extravilan 65.000 mp Paulesti).

Teren extravilan arabil, de vanzare, situat in Comuna Paulesti, zona Movila Vulpii, avand suprafata de 65000 mp si un front stradal de 98,85 m.

Terenul beneficiaza de certificat de urbanism in vederea construirii de anexe exploatatii agricole, utilitati, platforma de gunoi, forare 3 puturi de apa, imprejmuire teren.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Paulesti
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Terenuri Extravilane de Vanzare in Paulesti, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Paulesti (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente