Imobiliare Ploiesti » Terenuri Intravilane Ploiesti

Teren Intravilan de Vanzare in Ploiesti , zona Metro

Cod imobil
X31838
787.000 € » 50 €/mp
Folosinta:Arabil
 
Suprafata:15.736,00 mp
Deschidere:48,00 ml
 
C.U.T.:2.1
P.O.T.:70%
 
Regim:P+2E
Utilitati: Gaze, Curent Electric

“ INVESTITIE ”

Teren Intravilan de Vanzare in Ploiesti, zona Metro (Teren Intravilan 15.736 mp Ploiesti).

Teren intravilan arabil, de vanzare, situat in Comuna Paulesti, zona Metro, avand suprafata de 15736 mp si un front stradal de 48 m.

Terenul beneficiaza de autorizatie de construire pentru hala si se poate vinde si in suprafete mai mici, dar nu mai putin de 3000 mp.

Coeficienti urbanistici:

POT: 70%

CUT: 2,1

Regim de inaltime: P+2E

2193 afisari Alerta Pret | Memento
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Ploiesti
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Terenuri Intravilane de Vanzare in Ploiesti, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter