Imobiliare Breaza » Case Breaza

Casa de Inchiriat in Breaza , zona Podul Vadului

Cod imobil
X11835
250 €/luna
Tip:Casa
Regim:D+P
An:1980 - 2000
 
Camere:2
Nr. bai:1
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:65 mp
S.T.:74 mp
Teren:629 mp
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric

“ Inchiriata pentru perioada 01.12.2019-30.11.2020 ”

Casa de Inchiriat in Breaza, zona Podul Vadului (Casa 2 camere Breaza).

Casa de inchiriat situata in zona semicentrala a Orasului Breaza, in cartierul Podul Vadului, cu o suprafata de 73.69 mp si un teren cu o suprafata de 628.88 mp. Casa este confort 1 decomandata si este pe structura din beton si pereti din BCA, este renovata si amenajata modern de curand, are izolatie exterioara si interioara, are gresie, faianta, parchet, CT, calorifere.

COMPARTIMENTARE:

  • DEMISOL: camara, beci si bucatarie;
  • PARTER: doua camere, vestibul, baie cu cabina de dus, hol si bucatarie.
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Breaza
Imobil:Casa de Inchiriat
Oras:Breaza, zona Podul Vadului
Pret:350 € » 2.36 €/mp

Casa P+M de inchiriat, situata in zona semicentrala Orasului Breaza, cartierul Podul Vadului. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a parterului este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, izolata cu vata minerala la interior, semineu; - Mansarda este construita din structura usoara (lemn), iar...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Inchiriat in Breaza, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Breaza (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter