Imobiliare Valea Doftanei » Spatii Industriale Valea Doftanei
Pret negociabil

Spatiu Industrial de Vanzare in Valea Doftanei , zona Traisteni

Cod: X41832
115.500 € » 945 €/mp
pret exclusiv constructie
Spatiu Industrial cu 2 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X41832 (Fotografia 2).Spatiu Industrial cu 2 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X41832 (Fotografia 3).Spatiu Industrial cu 2 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X41832 (Fotografia 4).Spatiu Industrial cu 2 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X41832 (Fotografia 5).Spatiu Industrial cu 2 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X41832 (Fotografia 6).Spatiu Industrial cu 2 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X41832 (Fotografia 7).
Tip:Spatiu Industrial
Regim:Parter
An:1980 - 2000
 
Camere:2
Nr. bai:2
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:98 mp
S.T.:113 mp = 106.575 €
valoare exclusiv constructie
Teren:525 mp = 8.925 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Curent Electric

Spatiu Industrial de Vanzare in Valea Doftanei, zona Traisteni (Spatiu Industrial 2 camere Valea Doftanei).

Spatiu industrial de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Valea Doftanei, compus din teren in suprafata de 525 mp concesionati pt o perioada de 49 de ani si hala de productie in suprafata de 112,82 mp, compartimentata astfel:

- birou, vestiar cu doua grupuri sanitare, atelier pentru prelucrarea lemnului (complet utilat).

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Valea Doftanei
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Industriale de Vanzare in Valea Doftanei, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Valea Doftanei (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter