Imobiliare Valea Doftanei » Case Valea Doftanei
Pret negociabil

Casa de Vanzare in Valea Doftanei , zona Traisteni

Cod: X11831
95.500 € » 277 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X11831 (Fotografia 2).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X11831 (Fotografia 3).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X11831 (Fotografia 4).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X11831 (Fotografia 5).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X11831 (Fotografia 6).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X11831 (Fotografia 7).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X11831 (Fotografia 8).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X11831 (Fotografia 9).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X11831 (Fotografia 10).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X11831 (Fotografia 11).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X11831 (Fotografia 12).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X11831 (Fotografia 13).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X11831 (Fotografia 14).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X11831 (Fotografia 15).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X11831 (Fotografia 16).Casa cu 4 camere de vanzare in Valea Doftanei (zona Traisteni). Imagine pentru oferta X11831 (Fotografia 17).
Tip:Casa
Regim:D+P+M
An:
 
Camere:4
Nr. bai:3
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:152 mp
S.T.:257 mp = 71.360 €
valoare exclusiv constructie
Teren:1.420 mp = 24.140 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Curent Electric

Casa de Vanzare in Valea Doftanei, zona Traisteni (Casa 4 camere Valea Doftanei).

Casa D+P+M de vanzare, situata in Comuna Valea Doftanei, Satul Traisteni.

DETALII CONSTRUCTIVE:

 • Structura de rezistenta a casei este realizata pe structura usoara (lemn) parterul si mansarda, iar demisolul cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;
 • Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla Lindab;
 • Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;
 • Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, camera de zi. Scara este confectionata din lemn.

INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:

 • Regim de inaltime: D+P+M;
 • Suprafata construita: 257,38 mp;
 • Suprafata utila: 152,23 mp;
 • Teren in suprafata de 1420 mp.

DATE FUNCTIONALE:

 • DEMISOL: Casa scarii, camera, camera tehnica;
 • PARTER: Camera de zi, SAS, grup sanitar, bucatarie, casa scarii;
 • MANSARDA: Hol si casa scarii, doua dormitoare, baie.

Casa se vinde partial finisata si poate avea ca destinatie si spatiu comercial, beneficiaza de curent electric trifazic.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Valea Doftanei
Casa de Vanzare in Valea Doftanei (Tesila, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Valea Doftanei, zona Tesila
Pret:90.000 €

Vila D+P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Valea Doftanei, Sat Tesila. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din lemn, avand demisolul din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - ...


Casa de Vanzare in Valea Doftanei (Traisteni, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Valea Doftanei, zona Traisteni
Pret:63.000 €

Casa P+M, confort I, decomandata, situata in Valea Doftanei. Imobilul dispune si de un teren cu o suprafata de 1230 mp. Casa P+M compartimentata astfel: P: living, bucatarie, baie; M: 3 dormitoare, baie. Casa se vinde la rosu....


Casa de Vanzare in Valea Doftanei (Tesila, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Valea Doftanei, zona Tesila
Pret:65.000 €

Casa de vanzare situata in Comuna Valea Doftanei, sat Tesila, la 25 KM de orasul Campina si la 7 KM de Barajul Paltinu. Este amplasata pe malul raului Doftana, intr-o zona linistita si plina de verdeata. Structura de tip P+E+M este compusa din 10 camere, 3 bai utilate, bucatarie, camera centralei, debarale, doua scari interioare, avand s...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Valea Doftanei, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Valea Doftanei (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter