Imobiliare Telega » Terenuri Intravilane Telega
Pret negociabil

Teren Intravilan de Vanzare in Telega , zona Semicentrala

Cod: X317EC
33.000 € » 10 €/mp
Teren de vanzare in Telega (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X317EC (Fotografia 2).Teren de vanzare in Telega (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X317EC (Fotografia 3).Teren de vanzare in Telega (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X317EC (Fotografia 4).Teren de vanzare in Telega (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X317EC (Fotografia 5).Teren de vanzare in Telega (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X317EC (Fotografia 6).Teren de vanzare in Telega (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X317EC (Fotografia 7).Teren de vanzare in Telega (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X317EC (Fotografia 8).
Folosinta:Faneata
 
Suprafata:3.295,00 mp
Deschidere:24,75 ml
Utilitati: Apa, Curent Electric

Teren Intravilan de Vanzare in Telega, zona Semicentrala (Teren Intravilan 3.295 mp Telega).

Teren intravilan faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Telega, satul Melicesti, are suprafata de 3295 mp si un front stradal de 24.75 m.

Teren pentru constructie, cu inclinatie medie.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Telega
Teren de Vanzare in Telega (Zapodie, Prahova)
Imobil:Teren Intravilan de Vanzare
Oras:Telega, zona Zapodie
Pret:57.680 €

Teren (intravilan, agricol) de vanzare situat in zona semicentrala a Comunei Telega. Terenul are o suprafata de 5768 mp si un front stradal de 10 m. Detalii: Teren ( livada) pentru constructii, cu inclinatie mica ....


Teren de Vanzare in Telega (Doftana, Prahova)
Imobil:Teren Intravilan de Vanzare
Oras:Telega, zona Doftana
Pret:18.000 €

Teren intravilan, faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Telega, avand suprafata de 2851 mp si un front stradal de 19,85 m. Din suprafata totala a terenului 999 mp sunt in intravilan, iar diferenta de 1852 mp sunt in extravilan. Teren pentru constructie....


Teren de Vanzare in Telega (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Teren Intravilan de Vanzare
Oras:Telega, zona Semicentrala
Pret:21.800 €

Teren intravilan faneata, situat in zona bailor sarate ale Comunei Telega, in suprafata de 1360 mp si o deschidere de 24,27 m. Teren pentru constructie, cu inclinatie medie....


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Terenuri Intravilane de Vanzare in Telega, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Telega (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente