Imobiliare Poiana Campina » Case Poiana Campina

Casa de Vanzare in Poiana Campina , zona Semicentrala

Cod: X117E7
38.000 € » 332 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 3 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X117E7 (Fotografia 2).Casa cu 3 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X117E7 (Fotografia 3).Casa cu 3 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X117E7 (Fotografia 4).Casa cu 3 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X117E7 (Fotografia 5).Casa cu 3 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X117E7 (Fotografia 6).Casa cu 3 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X117E7 (Fotografia 7).Casa cu 3 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X117E7 (Fotografia 8).Casa cu 3 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X117E7 (Fotografia 9).Casa cu 3 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X117E7 (Fotografia 10).Casa cu 3 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X117E7 (Fotografia 11).Casa cu 3 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X117E7 (Fotografia 12).Casa cu 3 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X117E7 (Fotografia 13).Casa cu 3 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X117E7 (Fotografia 14).Casa cu 3 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X117E7 (Fotografia 15).Casa cu 3 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X117E7 (Fotografia 16).Casa cu 3 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X117E7 (Fotografia 17).
Tip:Casa
Regim:P+Em
An:1980 - 2000
 
Camere:3
Nr. bai:1
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:83 mp
S.T.:102 mp = 33.860 €
valoare exclusiv constructie
Teren:414 mp = 4.140 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Internet fibra optica / CaTV

Casa de Vanzare in Poiana Campina, zona Semicentrala (Casa 3 camere Poiana Campina).

Casa P+Em de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Poiana Campina.

DETALII CONSTRUCTIVE:


- Structura de rezistenta a casei este realizata partial din zidarie portanta BCA, cu fundatie, stalpi, centuri din beton armat si planseu cu grinzi din lemn si structura din lemn cu zidarie de caramida, etajul fiind structura usoara (lemn);

- Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla;

- Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;

- Finisajele interioare sunt realizate astfel:

  • pardoseli din gresie ceramica in bucatarie si baie;

  • scara este confectionata din lemn.

INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI:

- Regim de inaltime: P+Em;

- Suprafata construita: 102 mp;

- Suprafata utila: 83 mp;

- Teren in suprafata de 414 mp.

DATE FUNCTIONALE:

PARTER:

  • Camera de zi, bucatarie, casa scarii, baie, antreu, hol, doua dormitoare.

ETAJ mansardat:

  • Neamenajat.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Poiana Campina
Casa de Vanzare in Poiana Campina (Ragman, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Poiana Campina, zona Ragman
Pret:20.000 € » 212.31 €/mp

Casa de Vanzare, situata in comuna Poiana Campina, avand o suprafata construita de 52 mp si un teren in suprafata de 640 mp. Casa necesita renovare. Utilitati: Apa, gazele si curentul electric sunt pe proprietate....


Casa de Vanzare in Poiana Campina (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Poiana Campina, zona Semicentrala
Pret:100.000 € » 1034.95 €/mp

Casa D+P+M de vanzare construita din caramida si BCA in anul 1996. Casa dispune de un teren cu suprafata de 375 mp si un front stradal de 21 m. Casa este copusa din: D: beci; P: living, bucatarie, hol, baie, terasa; M: doua dormitoare, baie, casa scarii, camara. Casa a fost complet renovata in 2012!...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Poiana Campina, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Poiana Campina (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter