Imobiliare Busteni » Vile Busteni
Ocazie

Vila de Vanzare in Busteni , zona Zamora

Cod: X2179A
210.000 € » 548 €/mp
pret exclusiv constructie
Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 2).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 3).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 4).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 5).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 6).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 7).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 8).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 9).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 10).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 11).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 12).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 13).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 14).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 15).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 16).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 17).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 18).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 19).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 20).
Tip:Vila
Regim:D+P+EM
An:2010 - 2016
 
Camere:7
Nr. bai:7
 
Finisaje:Superioare
 
S.U.:n/a
S.T.:241 mp = 153.460 €
valoare exclusiv constructie
Teren:406 mp = 36.540 €
valoare exclusiv teren
 
Certificat
Energetic:
Clasa C
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Vila de Vanzare in Busteni, zona Zamora (Vila 7 camere Busteni).

Vila este situata in perimetrul semicentral al statiunii Busteni, in cartierul Zamora, zona de referinta a localitatii, avand acces facil catre centrul statiunii si cele mai importante puncte de interes ale statiunilor invecinate, Sinaia, Azuga si Predeal.
Cartierul in care este incadrata aceasta proprietate (Zamora) se bucura de zone deschise, neaglomerate, fara surse de poluare. Proprietatea este situata aproape de liziera si beneficiaza de o peisagistica deosebita asupra Masivului Bucegi, de la Sinaia, pana la Busteni.

Proprietatea este compusa din teren in suprafata de 406.00 mp pe care este edificata o constructie cu regimul de inaltime D+P+EM.

Compartimentare interioara
:
Demisol: un apartament cu 2 camere si baie, o camera cu baie proprie, camera tehnica si wc de serviciu;
Parter: living + dining + bucatarie deschisa si baie, camera cu baie proprie, terasa deschisa;
Etaj: 3 camere cu bai proprii si balcoane

Materialele care au fost alese pentru constructie sunt de cea mai buna calitate. Structura de rezistenta este realizata din cadre din beton armat si pereti din caramida termorezistenta.

Facilitati:

  • acces auto si pietonal (strada asfaltata);
  • priveliste spre munte;
  • utilitati (retele de apa, gaz, electricitate, internet, telefonie fixa, CaTV);
  • vecinatati.

De asemenea acest imobil este potrivit pentru introducerea in circuitul turistic (vila turistica sau mini pensiune). Exista si posibilitatea extinderii proprietatii cu inca un teren in suprafata de 600 mp, pretul pentru aceasta varianta (vila + 1000 mp de teren) fiind de 264.000 Euro.

Imobilul detine certificat de performanta energetica clasa C.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Busteni
Vila de Vanzare in Busteni (Zamora, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Zamora
Pret:300.000 €

Vila are un regim de inaltime P+Em, o suprafata de 202 mp si se afla pe un teren cu suprafata de 318 mp.  Structura acesteia este urmatoarea: Parter: Living + dining (33 mp), bucatarie open space utilata complet Franke, baie cu cabina de dus, camera tehnica (cu centrala termica, boiler masina de spalat, etc.), terasa 16 mp. Etaj: ...


Vila de Vanzare in Busteni (Golful Regal, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Golful Regal
Pret:145.000 €

Vila de vacanta de vanzare in Busteni, situata in Piatra Arsa sau Golful Regal si amplasata pe un teren de 765 mp. Aceasta beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita catre Muntii Bucegi, Crucea Caraiman si gondola din Sinaia. Constructia imobilului a inceput in 2006 si s-a finalizat in 2009, constructie din lemn in stilul Califo...


Vila de Vanzare in Busteni (Poiana Tapului, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Poiana Tapului
Pret:440.000 €

Vila D+P+E+M, decomandata, situata in Busteni, zona Poiana Tapului. Imobilul are o suprafata construita de 533,26 mp, suprafata utila de 444,38 mp. si dispune de un teren cu o suprafata de 600 mp. Vila D+P+E+M compartimentata astfel: DEMISOL: crama, camera CT, grup sanitar, spatiu depozitare; PARTER: living, dinning, bucatarie, hol, w...


Vila de Vanzare in Busteni (Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni
Pret:285.000 €

De vanzare vila P+E+M, situata in Busteni, zona Zamora, cu suprafata construita de 512,75 mp, suprafata utila de 427,29 mp si suprafata terenului de 399 mp. Vila este structurata dupa cum urmeaza: PARTER: living, dinning space, camera cu baie, vestibul, hol, bar, bucatarie, wc de serviciu, camera centralei termice, scara de evacuare i...


Vila de Vanzare in Busteni (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Semicentrala
Pret:200.000 €

Casa are un regim de inaltime D+P+M, o suprafata de 395 mp construiti si este pozitionata pe un teren in suprafata de 339 mp. Se afla intr-o zona linistita cu acces facil in orice anotimp dar are si un vad comercial bun, totodata la parterul imobilului fiind amenajat un restaurant....


Vila de Vanzare in Busteni (Deosebita, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Deosebita
Pret:115.000 €

Vila este in Busteni, are regim de inaltime P+M, este edificata pe un teren in suprafata de 159 mp si are suprafata totala construita de 134 mp. Imobilul este de vanzare, fiind compartimantat astfel: Parter: Living dotat cu semineu functional si bucatarie deschisa, un dormitor, baie si terasa deschisa; Mansarda: 3 dormitoare si o bai...


Vila de Vanzare in Busteni (Zamora, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Zamora
Pret:239.000 €

Vila cu 8 camere de vanzare in Busteni, zona Zamora, aceasta avand suprafata construita totala de 349 mp si fiind amplasata pe un teren in suprafata de 602 mp. Imobilul are regim de inaltime D+P+E+M, fiind compartimentat astfel: Demisol: garaj si spatiu tehnic; Parter: living cu semineu functional si iesire pe o terasa descoperita ge...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Vanzare in Busteni, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Busteni (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente