Imobiliare Busteni » Vile Busteni

Vila de Vanzare in Busteni , zona Zamora

Cod: X2179A
210.000 € » 548 €/mp
pret exclusiv constructie
Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 2).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 3).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 4).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 5).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 6).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 7).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 8).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 9).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 10).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 11).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 12).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 13).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 14).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 15).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 16).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 17).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 18).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 19).Vila cu 7 camere de vanzare in Busteni (zona Zamora). Imagine pentru oferta X2179A (Fotografia 20).
Tip:Vila
Regim:D+P+EM
An:2010 - 2016
 
Camere:7
Nr. bai:7
 
Finisaje:Superioare
 
S.U.:n/a
S.T.:241 mp = 153.460 €
valoare exclusiv constructie
Teren:406 mp = 36.540 €
valoare exclusiv teren
 
Certificat
Energetic:
Clasa C
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Vila de Vanzare in Busteni, zona Zamora (Vila 7 camere Busteni).

Vila este situata in perimetrul semicentral al statiunii Busteni, in cartierul Zamora, zona de referinta a localitatii, avand acces facil catre centrul statiunii si cele mai importante puncte de interes ale statiunilor invecinate, Sinaia, Azuga si Predeal.
Cartierul in care este incadrata aceasta proprietate (Zamora) se bucura de zone deschise, neaglomerate, fara surse de poluare. Proprietatea este situata aproape de liziera si beneficiaza de o peisagistica deosebita asupra Masivului Bucegi, de la Sinaia, pana la Busteni.

Proprietatea este compusa din teren in suprafata de 406.00 mp pe care este edificata o constructie cu regimul de inaltime D+P+EM.

Compartimentare interioara
:
Demisol: un apartament cu 2 camere si baie, o camera cu baie proprie, camera tehnica si wc de serviciu;
Parter: living + dining + bucatarie deschisa si baie, camera cu baie proprie, terasa deschisa;
Etaj: 3 camere cu bai proprii si balcoane

Materialele care au fost alese pentru constructie sunt de cea mai buna calitate. Structura de rezistenta este realizata din cadre din beton armat si pereti din caramida termorezistenta.

Facilitati:

  • acces auto si pietonal (strada asfaltata);
  • priveliste spre munte;
  • utilitati (retele de apa, gaz, electricitate, internet, telefonie fixa, CaTV);
  • vecinatati.

De asemenea acest imobil este potrivit pentru introducerea in circuitul turistic (vila turistica sau mini pensiune). Exista si posibilitatea extinderii proprietatii cu inca un teren in suprafata de 600 mp, pretul pentru aceasta varianta (vila + 1000 mp de teren) fiind de 264.000 Euro.

Imobilul detine certificat de performanta energetica clasa C.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Busteni
Vila de Vanzare in Busteni (Centrala, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Centrala
Pret:290.000 € » 618.18 €/mp

Vila de vanzare, situata in perimetrul central al localitatii Busteni, cu regimul de inaltime D+P+Em, edificata in anul 1997 pe un teren cu supraata de 724.00 mp, teren imprejmuit cu gard din lemn si cu soclu din beton. Suprafata construita desfasurata (SCD) a vilei inclusiv suprafetele balcoanelor si a teraselor, este de 352.00 mp, iar ...


Vila de Vanzare in Busteni (Partia de Ski, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Partia de Ski
Pret:385.000 € » 594.87 €/mp

Vila de vanzare D+P+E+M, constructie din beton si caramida-2009, situata in Busteni, zona Partia de Ski Kalinderu, cu peisaj spre Bucegi si Crucea Caraiman. Vila este compartimentata astfel: Demisol: 2 camere, camera CT, garaj 2 locuri, boxa, bucatarie, casa scarii.   Parter: living,2 dormitoare,2 bai, bucatarie deschisa, sas, tera...


“ “ Vila se poate achizitiona in rate, fara dobanda, direct de la proprietar" ” – Livia Mihaela Popa, broker imobiliar.


Vila de Vanzare in Busteni (Centrala, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Centrala
Pret:149.000 € » 742 €/mp

Vila P+2E+M, de vanzare, situata in perimetrul central al statiunii Busteni, avand suprafata construita desfasurata 188.47 mp. Aceasta a fost edificata in anul 2000 cu fundatii, stalpi si plansee din beton si peretii din zidarie, fiind acoperita cu tigla. Terenul aferent constructiei este de 91,55 mp. Datorita dezvoltarii imobilului in...


Vila de Vanzare in Busteni (Golful Regal, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Golful Regal
Pret:185.000 € » 837.5 €/mp

Ansamblu duplex situat intr-o zona rezidentiala a orasului Busteni, cartier Golful Regal. Amplasat pe un teren cu suprafata de 250 mp ( 250 mp pentru fiecare duplex). Amprenta la sol este de aprox. 100 mp (pentru fiecare duplex); Parterul este format din: living, dining room, bucatarie, baie, camera centralei hol intrare si casa scar...


Vila de Vanzare in Busteni (Poiana Tapului, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Poiana Tapului
Pret:390.000 € » 641.34 €/mp

Vila D+P+E+M, decomandata, situata in zona Poiana Tapului. Imobilul are o suprafata construita de 533,26 mp, suprafata utila de 444,38 mp. si dispune de un teren cu o suprafata de 600 mp. Vila D+P+E+M compartimentata astfel: DEMISOL: crama, camera CT, grup sanitar, spatiu depozitare; PARTER: living, dinning, bucatarie, hol, windfang, ...


Vila de Vanzare in Busteni (Silva, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Silva
Pret:250.000 € » 418.14 €/mp

Vila se vinde in Busteni, intr-o zona usor accesibila, atat auto cat si pietonal, beneficiaza de o priveliste deosebita catre masivul Caraiman si muntii Baiul. Fiind situata intr-o zona apropiata de centrul orasului, vila poate fi folosita atat de vacanta la munte, cat si pentru locuit permanent. Vila a fost construita in anul 2003 avand...


Vila de Vanzare in Busteni (Poiana Tapului, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Busteni, zona Poiana Tapului
Pret:274.000 € » 558.47 €/mp

Vila de vanzare, cu regimul de inaltime P+E+M, situata in zona semicentrala a localitatii Busteni, Cartierul Poiana Tapului. Vila are o suprafata construita de 427mp si este compartimentata dupa cum urmeaza:   Parter: living, dinnig, grup sanitar si bucatarie; Etaj: trei dormitoare, trei bai si balcon; Mansarda: trei dormitoar...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Vanzare in Busteni, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Busteni (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter