Imobiliare Sinaia » Apartamente Sinaia

Apartament de Vanzare in Sinaia , zona Ultracentrala

Cod: X01795
118.000 € » 1.113 €/mp
Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 2).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 3).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 4).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 5).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 6).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 7).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 8).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 9).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 10).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 11).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 12).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 13).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 14).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 15).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 16).
Camere:3
Nr. bai:2
 
Tip:decomandat
Finisaje:Normale
 
Etaj:2
Regim:P+2E+M
An:Inainte de 1980
 
S.U.:75,00 mp
S.T.:106,00 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

“ Pozitie unica! ”

Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Ultracentrala (Apartament 3 camere Sinaia).

Apartament cu 3 camere de vanzare in statiunea Sinaia. Ultracentral. Locatia este unica, in vecinatatea punctelor de interes ale orasului.

Apartamentul este situat la etajul 2, dispus pe o suprafata de 110 mp, repartizati astfel: 3 camere, bucatarie deschisa, baie, grup sanitar, 2 debarale, hol, 2 terase ce deservesc toate camerele.

Ca anexe, apartamentul beneficiaza de boxa la subsol si acces in spatiile comune de la subsol, acces in spatiile comune de la mansarda si 50 mp in indivizune in curtea comuna.

Apartamentul are instalatii noi, inclusiv cabluri pentru internet, centrala termica de apartament, parchet lemn, gresie, faianta.

Datorita pozitiei cu un vad foarte bun este ideal si pentru un sediu de firma, birou arhitectura, clinica medicala, agentie de turism, etc.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Sinaia
Apartament de Vanzare in Sinaia (Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Sinaia
Pret:79.000 €

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, de vanzare in zona semicentrala a localitatii Sinaia. Apartamentul are suprafata utila de 55,79 mp si suprafata construita de 67,54 mp, fiind compartimentat astfel: camera de zi: 15,10 mp; dormitor: 9.52 mp; dormitor: 9,79 mp bucatarie: 7.21 mp; baie: 3.96 mp; hol: 5.40mp; hol: 1.44 mp; de...


Apartament de Vanzare in Sinaia (Deosebita, Prahova)
Comision 0%
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Deosebita
Pret:160.700 €

                       AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un APARTAMENT CU 3 CAMERE, IN ZONA CENTRALA A ORASULUI SINAIA Apartamentul cu finisaje de calitate superioara, este situat la etajul al II lea, intru-un imobil cu regim de inaltime P+E+2E. Compartimentare: ...


Apartament de Vanzare in Sinaia (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Semicentrala
Pret:240.000 €

De vanzare apartament 6 camere, decomandat, situat in Sinaia, zona semicentrala, la parter si etajul 1, in vila D+P+E+M!!! Apartament cu suprafata construita de 240 mp, structurat astfel: camera de zi, 3 dormitoare, 2 bucatarii, baie, w.c., hol de acces, hol de tranzit si acces, balcon inchis, casa scarii, terasa acoperita, garaj situa...


Apartament de Vanzare in Sinaia (Deosebita, Prahova)
Comision 0%
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Deosebita
Pret:100.900 €

AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un apartamentul de lux, situat in Sinaia, zona centrala. Regimul de inaltime al cladirii: P+E+2E, apartamentul fiind situat la parter. Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, dormitor, baie si o terasa deschisa generoasa, in suprafata de 61 mp. Finisaje exterioare: - tamplari...


Apartament de Vanzare in Sinaia (Ferdinand, Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Ferdinand
Pret:59.500 €

Apartament la munte intr-o zona cu potential turistic. Apartamentul se vinde intr-un imobil cu regim de inaltime D+P+E+M din Sinaia, are suprafata construita de aproximativ 100 mp si beneficiaza de teren in suprafata de 63 mp. Imobilul are intrari separate de restul vilei si este compus din: Garsoniera tip-studio continand: camera, ba...


Apartament de Vanzare in Sinaia (Deosebita, Prahova)
Comision 0%
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Deosebita
Pret:185.400 €

AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un APARTAMENT cu 3 CAMERE, situat in centru statiunii SINAIA. Apartamentul cu finasaje de lux se afla la etajul I, intr-un imobil cu regim de inaltime P+E+2E. Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa deschisa generoasa, in suprafata de 110 mp. Fi...


Apartament de Vanzare in Sinaia (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Semicentrala
Pret:140.000 €

Apartamentul se afla la parter intr-o vila avand regim de inaltime D+P+M. Acesta are o suprafata totala de 156 mp si dispune de teren in suprafata de 208 mp. Structura apartamentului este: Subsol: pivnita in suprafata de 14 mp. Parter: Camera de zi, 3 dormitoare, bucatarie, baie, wc de serviciu, camara si 2 terase. Se afla intr-o zona...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Apartamente de Vanzare in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Sinaia (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente