Imobiliare Sinaia » Apartamente Sinaia

Apartament de Vanzare in Sinaia , zona Ultracentrala

Cod: X01795
118.000 € » 1.113 €/mp
Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 2).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 3).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 4).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 5).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 6).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 7).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 8).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 9).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 10).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 11).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 12).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 13).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 14).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 15).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sinaia (zona Ultracentrala). Imagine pentru oferta X01795 (Fotografia 16).
Camere:3
Nr. bai:2
 
Tip:decomandat
Finisaje:Normale
 
Etaj:2
Regim:P+2E+M
An:Inainte de 1980
 
S.U.:75,00 mp
S.T.:106,00 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

“ Pozitie unica! ”

Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Ultracentrala (Apartament 3 camere Sinaia).

Apartament cu 3 camere de vanzare in statiunea Sinaia. Ultracentral. Locatia este unica, in vecinatatea punctelor de interes ale orasului.

Apartamentul este situat la etajul 2, dispus pe o suprafata de 110 mp, repartizati astfel: 3 camere, bucatarie deschisa, baie, grup sanitar, 2 debarale, hol, 2 terase ce deservesc toate camerele.

Ca anexe, apartamentul beneficiaza de boxa la subsol si acces in spatiile comune de la subsol, acces in spatiile comune de la mansarda si 50 mp in indivizune in curtea comuna.

Apartamentul are instalatii noi, inclusiv cabluri pentru internet, centrala termica de apartament, parchet lemn, gresie, faianta.

Datorita pozitiei cu un vad foarte bun este ideal si pentru un sediu de firma, birou arhitectura, clinica medicala, agentie de turism, etc.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Sinaia
Apartament de Vanzare in Sinaia (Malul Spitalului, Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Malul Spitalului
Pret:47.000 €

Apartament de vanzare, in Sinaia, cartier Izvor. Apartamentul se afla la parterul unui imobil cu regim de inaltime P+4E. Apartamentul are suprafata construita de 54,19 mp si este compus din camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, camara si balcon. Toate utilitatile sunt contorizate individual, incalzirea se realizeaza cu centrala term...


Apartament de Vanzare in Sinaia (Furnica, Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Furnica
Pret:100.000 €

Apartamentul este de tip duplex P+M si se afla intr-o vila interbelica cu regimul de inaltime D+P+M, vila fiind situata in zona istorica a orasului Sinaia. Apartamentul este de vanzare, are suprafata construita totala de 197 mp si este compus din: Parter: 2 camere fiecare cu baie proprie, 2 balcoane, hol intrare si un WC de servici...


Apartament de Vanzare in Sinaia (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Semicentrala
Pret:138.000 €

Apartament de tip duplex de vanzare in Sinaia Apartamentul se afla la etajul al V -lea intr-un imobil construit in anul 2007-2008. Compartimentare: la primul nivel: hol de intrare, camera de zi cu bucatarie deschisa, dormitor, baie, balcon; la etaj: hol, 2 dormitoare si baie. Apartamentul are o suprafata construita totala de 112 mp...


Apartament de Vanzare in Sinaia (Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Sinaia
Pret:25.000 €

Apartamentul are o suprafata de 53 mp, se afla la mansarda intr-o vila construita in perioada interbelica din Sinaia, aceasta avand regimul de inaltime D+P+E+M. Apartamentul este compus din 2 camere separate, bucatarie si baie. Acestea sunt despartite de un hol comun cu alti proprietari conform schitei. Apartamentul beneficiaza de centr...


Apartament de Vanzare in Sinaia (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Semicentrala
Pret:420.000 €

De vanzare, apartament de lux cu 9 camere intr-o zona linistita, cu vedere panoramica spectaculoasa asupra intregii Statiuni Sinaia. Apartamentul este dispus pe 2 niveluri, suprafetele fiind mai mult decat generoase (similare unei vile) iar facilitatile oferite depasesc orice asteptare, chiar si pentru Valea Prahovei. Apartamentul, ava...


Apartament de Vanzare in Sinaia (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Semicentrala
Pret:65.000 €

De vanzare apartament duplex in vila, situat in zona semicentrala a statiunii Sinaia. Apartamentul, cu suprafata utila de 169,45 mp. si suprafata construita de 199,48 mp., este compartimentat astfel: Parter: 3 (trei) camere, hol de acces si tranzit, w.c. si terasa (s.c.: 126,34 mp.), Mansarda: 3 (trei) camere, bucatarie, baie, 3 (trei) ...


Apartament de Vanzare in Sinaia (Ultracentrala, Prahova)
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Ultracentrala
Pret:190.000 €

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sinaia, situat ultracentral la parterul unei vile D+P+E cu arhitectura deosebita, pretabil investitie turistica de lux. Apartamentul are suprafata utila de 133,93 mp si suprafata construita de 190,18 mp, fiind compartimentat astfel: Camera de zi: 23,34 mp; Dormitor: 18,43 mp; Dormitor: 11,85 mp; ...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Apartamente de Vanzare in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Sinaia (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter