Imobiliare Comarnic » Case Comarnic

Casa de Vanzare in Comarnic , zona Semicentrala

Cod imobil
X1178B
60.000 € » 552 €/mp
pret exclusiv constructie
Tip:Casa
Regim:P
An:2000 - 2010
 
Camere:3
Nr. bai:1
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:82 mp
S.T.:99 mp = 54.460 €
valoare exclusiv constructie
Teren:554 mp = 5.540 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric, Telefon, CaTV

Casa de Vanzare in Comarnic, zona Semicentrala (Casa 3 camere Comarnic).

Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a localitatii COMARNIC, cu o suprafata construita (SC) de 98.69 mp si utila (SU) de 82,26 mp. Constructia a fost edificata pe un teren cu suprafata de 553.00 mp.

Constructia este compusa din: Terasa 25.52mp, doua camere fiecare avand o suprafata de 10.5mp, baie 4.5mp, bucatarie 7mp, living 25.96mp.

Aceasta este izolata la exterior cu polistiren de 5 cm. Peretii au fost realizati din zidarie de BCA pe o fundatie din beton. Acoperisul acesteia este din tabla.

Imobilul dispune de:

  • retea de alimentare cu apa;
  • retea de alimentare cu gaz;
  • retea de alimentare curent electric;
  • conexiune CATV;
  • conexiune internet;
  • conexiune telefonie;
  • centrala termica;
  • fosa septica
Podele (gresie si parchet), Usi interior (termopan). Stare interior (foarte buna). Tamplarie  pvc cu geam termopan iar usa de la intrare de metal

Alte spatii utile (magazie cu fundatie de beton foarte incapatoare pentru depozitare).

Contorizare individuala (apometre, contor gaz, contor electrica).

Imobilul beneficiaza de o priveliste deosebita asupra cartierului Ghiosesti cat si centrul Comarnicului fiind locul ideal de a va petrece un concediu linistit sau de ce nu o casa de locuit pemanenta pentru o familie care vrea sa scape de aglomeratia oraselor mari.    

 

3908 Vizualizari si 2 Intrebari Alerta Pret | Media preturilor | Memento
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)
Sediu: SINAIA, Bulevardul Ferdinand, Nr.16A, Ap.9A-9B, Parter, langa Vila Splendid. Vezi Harta.
 
Alte proprietati in Comarnic
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Ghiosesti
Pret:85.000 € » 322.42 €/mp

Casa de vanzare (Tip Duplex) situata in perimetrul semicentral al localitatii Comarnic. Casa cu regimul de inaltime D+P+E+M (Pod), are suprafata construita desfasurata (SCD) de 252.00 mp, suprafata utila (SU) de 196.69 mp, fiind amplasata pe un teren cu suprafata de 375.00 mp. Casa este compartimentata dupa cum urmeaza: - Demisol,...


Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Posada
Pret:175.000 € » 375 €/mp

Casa de vanzare situata in zona semicentrala a localitatii Comarnic, cartier Posada. Regimul de inaltime al acesteia este D+P+Em, cu suprafata construita desfasurata (SCD) de aproximativ 200.00 mp, utila (SU) de aproximativ 180.00 mp. Casa are patru (4) camere, bucatarie, baie si doua (2) verande. Suprafata de teren aferenta proprietati...


Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Centrala
Pret:45.000 € » 489.04 €/mp

Casa care se vinde este situata in orasul Comarnic zona centrala. Este dispusa pe parter, beneficiind de un teren in suprafata de 490 mp. Incalzirea se realizeaza cu sobe de teracota. Compartimentare: 2 camere, hol, bucatarie, baie, wc servici si camara, in suprafata totala de 83 mp. Casa se vinde mobilata si utilata exact asa cum...


Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Centrala
Pret:67.000 € » 553.81 €/mp

Casa este situata in orasul Comarnic, zona semicentrala. Compartimentare: hol de tranzit, camera de zi cu bucatarie deschisa, doua dormitoare si baie. Utilitatile sunt contorizate separat: apa, gaz, curent electric. Incalzirea casei se realizeaza cu centrala termica proprie. Beneficiaza de beci, in suprafata de 25 mp. Proprietate...


Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Ghiosesti
Pret:61.000 € » 256.95 €/mp

Casa are un regim de inaltime P+E, o suprafata de 220 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 447 mp. Aceasta este construita din beton si zidarie de BCA, izolata pe exterior cu polistiren si fiind compartimentata astfel: Parter: Living, bucatarie, dormitor, baie, hol si casa scarii. Etaj: 3 dormitoare, living, hol, casa scari...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Comarnic, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» (Vanzari si Inchirieri)
» Case de Vanzare (toate orasele)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

» Proiecte Imobiliare (Valea Prahovei, Predeal si Bran)

POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter