Imobiliare Rasnov » Terenuri Intravilane Rasnov

Teren Intravilan de Vanzare in Rasnov , zona Glajeriei

Cod: X31782
1.479.060 € » 22 €/mp
Teren de vanzare in Rasnov (zona Glajeriei). Imagine pentru oferta X31782 (Fotografia 2).Teren de vanzare in Rasnov (zona Glajeriei). Imagine pentru oferta X31782 (Fotografia 3).Teren de vanzare in Rasnov (zona Glajeriei). Imagine pentru oferta X31782 (Fotografia 4).Teren de vanzare in Rasnov (zona Glajeriei). Imagine pentru oferta X31782 (Fotografia 5).Teren de vanzare in Rasnov (zona Glajeriei). Imagine pentru oferta X31782 (Fotografia 6).Teren de vanzare in Rasnov (zona Glajeriei). Imagine pentru oferta X31782 (Fotografia 7).
Folosinta:Curti Constructii
 
Suprafata:67.230,00 mp
Deschidere:200,00 ml
Utilitati: Apa, Gaze, Curent Electric

Teren Intravilan de Vanzare in Rasnov, zona Glajeriei (Teren Intravilan 67.230 mp Rasnov).

Terenul are o suprafata de 67300 mp si o deschidere de apr 200 m.

Pe acesta se afla si o ferma.

Se potriveste pentru o investitie majora ce ar dezvolta zona, aceasta avand un potential turistic ridicat pentru viitor.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Rasnov
Teren de Vanzare in Rasnov (Glajeriei, Prahova)
Imobil:Teren Intravilan de Vanzare
Oras:Rasnov, zona Glajeriei
Pret:82.500 € » 30 €/mp

Terenul are o suprafata de 2750 mp si o deschidere de apr. 150 m Datorita pozitiei la sosea foarte circulata se preteaza pentru o benzinarie, spatiu comercial de prezentare utilaje, reprezentanta, etc....


Teren de Vanzare in Rasnov (Glajeriei, Brasov)
Imobil:Teren Intravilan de Vanzare
Oras:Rasnov, zona Glajeriei
Pret:15.000 € » 15 €/mp

Terenul este situat orasului Rasnov, intr-o zona foarte linistita. Suprafata terenului este de 1000 mp si are un front stradal de 20ml. Acesta nu are inclinatie si beneficiaza de o priveliste deosebita. Categoria de folosinta este curti-constructii. Terenul dispune de o deschidere la doua strazi, strada principala fiind asfaltata. Se p...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Terenuri Intravilane de Vanzare in Rasnov, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Rasnov (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter