Imobiliare Sinaia » Spatii Turistice Sinaia

Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia , zona Furnica

Cod imobil
X41639
1.500.000 € » 900 €/mp
pret exclusiv constructie
Tip:Spatiu Turistic
Regim:S+D+P+E+M
An:2000 - 2010
 
Camere:15
Nr. bai:12
 
Finisaje:Superioare
 
S.U.:1.226 mp
S.T.:1.500 mp = 1.350.600 €
valoare exclusiv constructie
Teren:747 mp = 149.400 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Fosa, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia, zona Furnica (Spatiu Turistic 15 camere Sinaia).

Spatiu Turistic de vanzare pe Furnica in Sinaia, cu suprafata utila de 1225 mp, fiind edificat pe un teren de 747 mp.

Spatiu cu regim de inaltime S+D+P+E+M, structurat astfel:

1. Corpul principal (C1):

  • Subsol: Hol intrare;
  • Demisol: Camera tehnica + bucatarie + spatiu de depozitare;
  • Parter: Receptie + Foaier + Bucatarie + Living + Dining + 3 dormitoare + 2 bai cu jacuzzi;
  • Etaj: 6 camere (16-20 mp fiecare) + 6 bai (cu cada cu vibromasaj) + 6 balcoane;
  • Mansarda: Living cu bucatarie deschisa (126 mp) + Terasa (50 mp) + 1 dormitor (44 mp) + baie (20 mp) + 2 dormitoare + 1 baie.

2. Corpul secundar (C2):

  • Restaurant (30 de locuri) + bar + bucatarie + zona SPA (jacuzzi) + sala de fitness + 2 grupuri sanitare cu dus + terasa (apr. 100 mp).

Spatiul turistic beneficiaza de finisaje deosebite (de cea mai buna calitate), iar mobilerul este unicat. De asemenea, are un sistem performant de monitorizare video, curent trifazic cu contorizare de zi si de noapte.

Pentru detalii suplimentare referitoare la acest imobil deosebit va stam la dispozitie.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Sinaia
Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Furnica
Pret:430.000 € » 208.63 €/mp

Constructie (partial la rosu) cu regim de inaltime D+P+2E+M, cu suprafata de 1200 mp si teren de 893 mp. Reprezinta o oportunitate de investitie intr-un hotel sau o pensiune, avand urmatoarele variante de finalizare: 1. Hotel sau pensiune (3 sau 4 stele) cu urmatoarea configuratie: Demisol: Garaje pentru 6 masini sau un spatiu comerc...


“ Gradul de ocupare al orasului Sinaia, inclusiv in extrasezon, recomanda acest spatiu turistic ca fiind o reala oportunitate de investitie intr-un hotel sau o pensiune. Locatia spune totul! ” – Livia Mihaela Popa, broker imobiliar.


Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Deosebita
Pret:590.000 € » 923 €/mp

Hotel/Pensiune de Vanzare in Sinaia, avand suprafata utila de 382 mp. , suprafata construita de 524 mp. si teren in exclusivitate in suprafata de 530 mp. Finisaje si Dotari: 3 bucatarii mobilate din lemn masiv si dotate cu electrocasnce Electrolux incastrate in mobila; 7 bai cu cabine de dus; 3 terase cu balustrade din fier forjat; ...


Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Ultracentrala
Pret:1.450.000 € » 2543.86 €/mp

Pensiune cu 12 camere de vanzare in Sinaia, zona ultracentrala, cu regim de inaltime S+P+E+M, suprafata totala de ~570 mp, plus teren generos a carui valoare este de cel putin 1.000.000 euro. Pensiunea este compartimentata astfel: Subsol: spatiu tehnic si pentru depozitare; Parter: 4 camere, 4 bai, 1 terasa deschisa si casa scarii; ...


“ Pensiunea este amplasata in zona ultracentrala a orasului Sinaia si reprezinta o oportunitate de investitie, doar terenul in sine valorand cel putin 1.000.000 euro. ” – Livia Mihaela Popa, broker imobiliar.


Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Furnica
Pret:450.000 € » 500.45 €/mp

Spatiu Turistic (Pensiune) de vanzare, situata in perimetrul semicentral al localitatii-statiune SINAIA, cartierul Furnica. Pensiunea are o arhitectura montana, tipic zonei si a peisajului in care a fost incadrata. Pensiunea a fost finalizata in 2007, fiind amplasata intr-o locatie cu multa liniste, aer curat, fara surse de poluare dar ...


Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Deosebita
Pret:980.000 € » 713 €/mp

Spatiu Turistic cu regimul de inaltime D+P+E+M, de vanzare intr-o zona deosebita din Sinaia, cu vad comercial foarte bun. Spatiul are o capacitate de cazare pentru 50-55 de persoane ce se pot acomoda in 21 de camere duble spatioase cu bai proprii la standardul de 4 stele. De asemenea, exista receptie, bar de zi, lobby, 2 sali ce pot fi ...


Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Deosebita
Pret:3.000.000 € » 250 €/mp

Hotel de vanzare in Sinaia cu o capacitate de cazare de 75 de camere, fiecare cu baie proprie, 2 restaurante cu o capacitate totala de 140 de locuri, deservite de bucatarie profesionala. De asemenea, hotelul beneficiaza de 2 sali de conferinte cu o capacitate de aproximativ 150 de persoane. Pentru petrecerea timpului liber, hotelul are ...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Turistice de Vanzare in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Sinaia (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter