Imobiliare Sinaia » Vile Sinaia

Vila de Inchiriat in Sinaia , zona Semicentrala

Cod: X2161B
800 €/luna
Vila cu 2 camere de inchiriat in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X2161B (Fotografia 2).Vila cu 2 camere de inchiriat in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X2161B (Fotografia 3).Vila cu 2 camere de inchiriat in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X2161B (Fotografia 4).Vila cu 2 camere de inchiriat in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X2161B (Fotografia 5).Vila cu 2 camere de inchiriat in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X2161B (Fotografia 6).Vila cu 2 camere de inchiriat in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X2161B (Fotografia 7).Vila cu 2 camere de inchiriat in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X2161B (Fotografia 8).Vila cu 2 camere de inchiriat in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X2161B (Fotografia 9).Vila cu 2 camere de inchiriat in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X2161B (Fotografia 10).Vila cu 2 camere de inchiriat in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X2161B (Fotografia 11).Vila cu 2 camere de inchiriat in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X2161B (Fotografia 12).Vila cu 2 camere de inchiriat in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X2161B (Fotografia 13).Vila cu 2 camere de inchiriat in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X2161B (Fotografia 14).
Tip:Vila
Regim:P+M
An:2000 - 2010
 
Camere:2
Nr. bai:3
 
Finisaje:Superioare
 
S.U.:n/a
S.T.:120 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Vila de Inchiriat in Sinaia, zona Semicentrala (Vila 2 camere Sinaia).

Vila Sinaia, constructie 2006, cu regim de inaltime P+M si suprafata construita de 120 mp.

Imobilul se inchiriaza pe termen lung, de minim 1 an, iar structura este urmatoarea:

  • Parter: spatiu club-bar si un grup sanitar in suprafata totala de 60 mp;
  • Etaj mansardat: 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, chicineta si hol.

Are centrala termica proprie si separatie la celelalte utilitati.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Sinaia
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Inchiriat in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Sinaia (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente