Imobiliare Rasnov » Terenuri Extravilane Rasnov

Teren Extravilan de Vanzare in Rasnov , zona Semicentrala

Cod: X3158A
40.000 € » 35 €/mp
Teren Extravilan de vanzare in Rasnov (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X3158A (Fotografia 2).Teren Extravilan de vanzare in Rasnov (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X3158A (Fotografia 3).Teren Extravilan de vanzare in Rasnov (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X3158A (Fotografia 4).Teren Extravilan de vanzare in Rasnov (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X3158A (Fotografia 5).Teren Extravilan de vanzare in Rasnov (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X3158A (Fotografia 6).Teren Extravilan de vanzare in Rasnov (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X3158A (Fotografia 7).Teren Extravilan de vanzare in Rasnov (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X3158A (Fotografia 8).Teren Extravilan de vanzare in Rasnov (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X3158A (Fotografia 9).Teren Extravilan de vanzare in Rasnov (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X3158A (Fotografia 10).Teren Extravilan de vanzare in Rasnov (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X3158A (Fotografia 11).Teren Extravilan de vanzare in Rasnov (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X3158A (Fotografia 12).Teren Extravilan de vanzare in Rasnov (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X3158A (Fotografia 13).Teren Extravilan de vanzare in Rasnov (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X3158A (Fotografia 14).
Folosinta:Curti Constructii
 
Suprafata:1.150,00 mp
Deschidere:50,00 ml
Utilitati: Apa la fantana, Curent Electric

Teren Extravilan de Vanzare in Rasnov, zona Semicentrala (Teren Extravilan 1.150 mp Rasnov).

Teren de vanzare, situat in extravilanul localitatii Rasnov, zona FORBAN, categoria de folosinta Teren pentru constructii.

Terenul are o suprafata de 1150.00 mp si o deschidere de aproximativ 50,00 ml,

Terenul are o inclinatie medie si este ideal pentru edificarea unei case de vacanta.

Privelistea de care beneficiaza este una spectaculoasa.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Rasnov
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Terenuri Extravilane de Vanzare in Rasnov, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Rasnov (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter