Imobiliare Ploiesti » Apartamente Ploiesti
Pret negociabil

Apartament de Vanzare in Ploiesti , zona Piata Mihai Viteazul

Cod: X01557
65.000 € » 761 €/mp
Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Ploiesti (zona Piata Mihai Viteazul). Imagine pentru oferta X01557 (Fotografia 2).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Ploiesti (zona Piata Mihai Viteazul). Imagine pentru oferta X01557 (Fotografia 3).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Ploiesti (zona Piata Mihai Viteazul). Imagine pentru oferta X01557 (Fotografia 4).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Ploiesti (zona Piata Mihai Viteazul). Imagine pentru oferta X01557 (Fotografia 5).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Ploiesti (zona Piata Mihai Viteazul). Imagine pentru oferta X01557 (Fotografia 6).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Ploiesti (zona Piata Mihai Viteazul). Imagine pentru oferta X01557 (Fotografia 7).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Ploiesti (zona Piata Mihai Viteazul). Imagine pentru oferta X01557 (Fotografia 8).Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Ploiesti (zona Piata Mihai Viteazul). Imagine pentru oferta X01557 (Fotografia 9).
Camere:3
Nr. bai:2
 
Tip:decomandat
Finisaje:Normale
 
Etaj:8
Regim:P+10
An:1980 - 2000
 
S.U.:73,82 mp
S.T.:85,36 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Apartament de Vanzare in Ploiesti, zona Piata Mihai Viteazul (Apartament 3 camere Ploiesti).

Apartament 3 camere, confort I decomandat, de vanzare, situat la etajul 8 intr-un imobil cu 10 nivele situat in zona centrala a Municipiului Ploiesti, avand suprafata utila de 73,82 mp din care 6,44 mp reprezentand balconul. Apartamentul beneficiaza de toate separatiile la utilitati si este compartimentat astfel: living, doua dormitoare, doua bai, hol si balcon.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Ploiesti
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Apartamente de Vanzare in Ploiesti, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Ploiesti (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente