Imobiliare Campina » Spatii Turistice Campina

Spatiu Turistic de Inchiriat in Campina , zona Campinita

Cod: X41529
1.800 €/luna » 5 €/mp
Spatiu Turistic cu 6 camere de inchiriat in Campina (zona Campinita). Imagine pentru oferta X41529 (Fotografia 2).Spatiu Turistic cu 6 camere de inchiriat in Campina (zona Campinita). Imagine pentru oferta X41529 (Fotografia 3).Spatiu Turistic cu 6 camere de inchiriat in Campina (zona Campinita). Imagine pentru oferta X41529 (Fotografia 4).Spatiu Turistic cu 6 camere de inchiriat in Campina (zona Campinita). Imagine pentru oferta X41529 (Fotografia 5).Spatiu Turistic cu 6 camere de inchiriat in Campina (zona Campinita). Imagine pentru oferta X41529 (Fotografia 6).Spatiu Turistic cu 6 camere de inchiriat in Campina (zona Campinita). Imagine pentru oferta X41529 (Fotografia 7).Spatiu Turistic cu 6 camere de inchiriat in Campina (zona Campinita). Imagine pentru oferta X41529 (Fotografia 8).Spatiu Turistic cu 6 camere de inchiriat in Campina (zona Campinita). Imagine pentru oferta X41529 (Fotografia 9).Spatiu Turistic cu 6 camere de inchiriat in Campina (zona Campinita). Imagine pentru oferta X41529 (Fotografia 10).Spatiu Turistic cu 6 camere de inchiriat in Campina (zona Campinita). Imagine pentru oferta X41529 (Fotografia 11).
Tip:Spatiu Turistic
Regim:D+P+E+M
An:
 
Camere:6
Nr. bai:6
 
Finisaje:Superioare
 
S.U.:280 mp
S.T.:328 mp
Teren:890 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Spatiu Turistic de Inchiriat in Campina, zona Campinita (Spatiu Turistic 6 camere Campina).

Pensiune turistica de inchiriat, situata in zona rezidentiala a Municipiului Campina, in cartierul Campinita, cu un regim de inaltime D+P+E+M.
Suprafata utila a acesteia este de 280 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 890 mp.

COMPARTIMENTARE:

D: Camera tehnica, sauna.
P: Bucatarie, living, baie de serviciu.
E: 4 dormitoare cu 4 bai.
M: Open space, cu baie proprie.

Pensiunea se inchiriaza si in regim hotelier, complet mobilata si utilata.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Campina
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Turistice de Inchiriat in Campina, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Campina (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter