Imobiliare Busteni » Vile Busteni

Vila de Inchiriat in Busteni , zona Zamora

Cod imobil
X214D5
2.300 €/luna
Tip:Vila
Regim:D+P+M
An:
 
Camere:8
Nr. bai:3
 
Finisaje:Superioare
 
S.U.:262 mp
S.T.:314 mp
Teren:2.224 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, CaTV

Vila de Inchiriat in Busteni, zona Zamora (Vila 8 camere Busteni).

Casa/Vila de inchiriat situata in orasul Busteni, cartier Zamora.

Vila este situata intr-o zona linistita si reprezinta alegerea perfecta pentru cei care sunt in cautare de liniste si relaxare. Zona este extrem de pitoreasca, fiind perfecta pentru plimbari in aer liber, precum si vizite la principalele obiective turistice din zona: Castelul Cantacuzino, Crucea Caraiman, etc...

Un plus de valoare al imobilului il constituie faptul ca a apartinut unor mari personalitati ale culturii si cinematografiei romanesti.

Regimul de inaltime al imobilului: D+P+M, avand o suprafata totala de 314 mp.

Compartimentare:

  • Demisol (suprafata construita totala de 93,6 mp): camera de zi cu bucatarie inclusa, dormitor, hol, debara si baie. Camera centralei are intrare separata.
  • Parter (suprafata totala construita de 122,28 mp): camera de zi cu bucatarie inclusa, 2 dormitoare, w.c., baie, hol de tranzit si hol de acces, terasa si balcon.
  • Mansarda (suprafata totala construita de 98,88 mp): camera de zi cu bucatarie inclusa, hol de tranzit si hol de acces, baie, 2 dormitoare, casa scarii.

Bucatariile sunt dotate cu vesela,plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, masina de spalat vase si frigider. Locul pentru servit masa este decorat discret, oferind o atmosfera intima si o priveliste spectaculoasa spre muntii Caraiman.

Imobilul beneficiaza de un teren cu suprafata de 2.224 mp.

Vila se inchiriaza in intregime, beneficiind pe fiecare nivel de intrari separate;

Se inchiriaza complet mobilata si utilata, numai pentru o familie cu copil.

(se percep doua chirii ca si garantie)

12084 afisari Alerta Pret | Memento
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Busteni
Imobil:Vila de Inchiriat
Oras:Busteni, zona Piatra Arsa
Pret:2.200 € » 4.89 €/mp

Vila de inchiriat, situata in orasul Busteni, cartierul Piatra Arsa. Regim de inaltime: D+P+E+M. Imobilul are suprafata construita de 450 mp si dispune de un teren cu suprafata de 500 mp. Anul construirii imobilului 2003.  Compartimentare: Demisol: camera centralei, wc servici, crama, sala de biliard; Parter: living, ant...


Imobil:Vila de Inchiriat
Oras:Busteni, zona Zamora
Pret:1.600 € » 5.33 €/mp

Vila de inchiriat in Buste cu suprafata construita totala de 300 mp si teren aferent de 1000 mp! Compartimentare: Demisol: sala de divertisment (masa de biliard, tenis de masa); Parter; living, bucatarie, loc de luat masa, terasa; Etaj: 3(trei) dormitoare cu bai si balcoane proprii; Mansarda: 3(trei) dormitoare cu bai si balcoane p...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Inchiriat in Busteni, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter