Imobiliare Ploiesti » Apartamente Ploiesti

Apartament de Vanzare in Ploiesti , zona Cartier Nord

Cod imobil
X014AE
42.000 € » 669 €/mp
Camere:2
Nr. bai:1
 
Tip:decomandat
Finisaje:Normale
 
Etaj:6
Regim:P+10
An:
 
S.U.:54,63 mp
S.T.:62,82 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, CaTV

Apartament de Vanzare in Ploiesti, zona Cartier Nord (Apartament 2 camere Ploiesti).

Apartament doua camere, confort I decomandat, de vanzare, situat la etajul 6 intr-un imobil cu 10 nivele, in zona Cartierului de Nord a Municipiului Ploiesti, avand suprafata utila de 54,63 mp, din care 4,44 mp reprezinta balconul.

Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, are toate separtiile la utilitati, gresie, faianta, linoleum, tamplarie PVC cu geam termopan si este compartimentat astfel: living, dormitor, baie, bucatarie, balcon si hol.

4476 afisari Alerta Pret | Memento
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Ploiesti
Imobil:Apartament de Vanzare
Oras:Ploiesti, zona Piata Mihai Viteazul
Pret:65.000 € » 761.48 €/mp

Apartament 3 camere, confort I decomandat, de vanzare, situat la etajul 8 intr-un imobil cu 10 nivele situat in zona centrala a Municipiului Ploiesti, avand suprafata utila de 73,82 mp din care 6,44 mp reprezentand balconul. Apartamentul beneficiaza de toate separatiile la utilitati si este compartimentat astfel: living, doua dormitoare, ...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Apartamente de Vanzare in Ploiesti, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter