Imobiliare Azuga » Garsoniere Azuga

Garsoniera de Vanzare in Azuga , zona Centrala

Cod imobil
X01403
25.000 € » 699 €/mp
Camere:1
Nr. bai:1
 
Tip:decomandata
Finisaje:Normale
 
Etaj:4
Regim:P+4E
An:1980 - 2000
 
S.U.:29,46 mp
S.T.:35,76 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Garsoniera de Vanzare in Azuga, zona Centrala (Garsoniera cu o camera Azuga).

Garsoniera de vanzare in perimetrul central al statiunii Azuga, aceasta fiind situata la ultimul nivel al unui imobil cu regim de inaltime P+4E, garsoniera avand suprafata construita de 35,76 mp si suprafata utila de 29,46 mp.

Accesul este unul facil, atat auto, cat si pietonal, catre punctele de aprovizionare de zi cu zi (magazine si piata) dar si catre partiile de ski Sorica si Cazacu, acest lucru facand din aceasta garsoniera o locuinta ce se incadreaza atat in segmentul caselor de vacanta, cat si cel rezidential.

Garsoniera beneficiaza de bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile, iar prepararea apei calde si incalzirea sunt asigurate de o centrala termica proprie.

De asemenea, aceasta beneficiaza de termosistem (polistiren de 10 cm) si tampalrie PVC cu geam termopan

Orientarea cardinala a garsonierei este pe SE.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Azuga
Imobil:Garsoniera de Vanzare
Oras:Azuga, zona Centrala
Pret:25.000 € » 684.56 €/mp

Garsoniera decomandata de vanzare in Azuga, zona centrala, la etajul 3 intr-un imobil P+4E finalizat in anul 1980. Garsoniera cu suprafata construita de 36,52 mp si suprafata utila de 28,23 mp, fiind structurata astfel: camera: 14,18 mp; bucatarie: 3,51 mp; baie: 4,07 mp; debara: 2,64 mp; hol: 3,83 mp. Incalzirea se face cu cen...


Imobil:Garsoniera de Vanzare
Oras:Azuga, zona Partia de Ski
Pret:40.000 € » 1162.79 €/mp

Garsoniera de vanzare in Azuga, la etajul 1, intr-un imobil construit in 2010, acesta avand in componenta mai multe apartamente si garsoniere de vacanta. Garsoniera este compusa din camera de zi cu bucatarie deschisa, baie, balcon, plus hol si se afla in mijlocul cladirii, acest lucru conferindu-i o eficienta energetica ridicata. Imobil...


Imobil:Garsoniera de Vanzare
Oras:Azuga, zona Satu Nou
Pret:25.000 € » 681.2 €/mp

Garsoniera, confort I, decomandata, de vanzare in Azuga, in zona partiei de schi, la etajul 1 intr-un imobil P+4E (finalizat in anul 1980). Garsoniera are suprafata construita de 36 mp, suprafata utila de 26 mp si este structurata astfel: camera (14,40 mp); bucatarie (3,66 mp); baie (3,98 mp); debara (0,36 mp); hol (4,06 mp). F...


Imobil:Garsoniera de Vanzare
Oras:Azuga, zona Partia de Ski
Pret:35.000 € » 1229.36 €/mp

Garsoniera de vanzare la etajul 1 al unui imobil finalizat in anul 2011, in zona Partiei de schi din Azuga. Garsoniera are suprafata utila de 22,38 mp si suprafata construita de 28,47 mp, fiind compusa din camera, baie si bucatarie, beneficiind de urmatoarele finisaje: gresie si faianta in baie; parchet in camera si bucatarie; tampl...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Garsoniere de Vanzare in Azuga, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Azuga (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter