Imobiliare Azuga » Vile Azuga

Vila de Vanzare in Azuga , zona Semicentrala

Cod: X213EF
150.000 € » 367 €/mp
pret exclusiv constructie
Vila cu 12 camere de vanzare in Azuga (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X213EF (Fotografia 2).Vila cu 12 camere de vanzare in Azuga (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X213EF (Fotografia 3).Vila cu 12 camere de vanzare in Azuga (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X213EF (Fotografia 4).Vila cu 12 camere de vanzare in Azuga (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X213EF (Fotografia 5).Vila cu 12 camere de vanzare in Azuga (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X213EF (Fotografia 6).Vila cu 12 camere de vanzare in Azuga (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X213EF (Fotografia 7).Vila cu 12 camere de vanzare in Azuga (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X213EF (Fotografia 8).Vila cu 12 camere de vanzare in Azuga (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X213EF (Fotografia 9).Vila cu 12 camere de vanzare in Azuga (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X213EF (Fotografia 10).Vila cu 12 camere de vanzare in Azuga (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X213EF (Fotografia 11).Vila cu 12 camere de vanzare in Azuga (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X213EF (Fotografia 12).Vila cu 12 camere de vanzare in Azuga (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X213EF (Fotografia 13).Vila cu 12 camere de vanzare in Azuga (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X213EF (Fotografia 14).Vila cu 12 camere de vanzare in Azuga (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X213EF (Fotografia 15).Vila cu 12 camere de vanzare in Azuga (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X213EF (Fotografia 16).
Tip:Vila
Regim:D+P+E+M
An:2000 - 2010
 
Camere:12
Nr. bai:10
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:314 mp
S.T.:389 mp = 142.710 €
valoare exclusiv constructie
Teren:243 mp = 7.290 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Vila de Vanzare in Azuga, zona Semicentrala (Vila 12 camere Azuga).

Vila (partial finisata) de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+E+M situata in perimetrul semicentral al statiunii Azuga.

Aceasta este construita cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat, peretii din caramida si BCA iar mansarda din lemn.

Beneficiaza de acces facil atat auto cat si pietonal catre partiile de ski Cazacu si Sorica

Imobilul are suprafata construita desfasurata (SCD) de 389.25 mp, iar cea utila (SU) de 313.82 mp si dispune de un teren cu suprafata de 243.00 mp.

Vila D+P+E+M este compartimentata in patru (4) apartamente (cate unul pe fiecare nivel) de doua (2), trei (3) si patru (4) camere fiecare beneficiind de acces separat prin exteriorul vilei.

Detalii:
Vila
se vinde in stadiul actual (partial finisata), sau exista varianta vanzarii pe apartamente dar nu mai putin de doua (2).

!!! Pretul afisat este usor negociabil !!!

Se accepta si schimb cu apartament in Bucuresti!!!

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Azuga
Vila de Vanzare in Azuga (Partia de Ski, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga, zona Partia de Ski
Pret:150.000 €

Vila are un regim de inaltime D+P+E+M, o suprafata construita desfasurata de apr 400 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 300 mp. Aceasta este structurata astfel: Demisol: 2 camere cu bai proprii, spatii tehnice si de depozitare. Parter: Restaurant in functiune cu o capacitate de 32 de locuri, bucatarie profesionala complet...


Vila de Vanzare in Azuga (Satu Nou, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga, zona Satu Nou
Pret:75.000 €

Vila este 'La Rosu', are un regim de inaltime S+P+M, o suprafata construita totala de 143 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 247 mp. Aceasta este structurata astfel: Subsol: Garaj (32 mp) si spatiu tehnic; Parter: Living cu bucatarie deschisa si balcon, 1 baie hol intrare si casa scarii; Mansarda: 2 dormitoare, un balcon...


Vila de Vanzare in Azuga (Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga
Pret:129.000 €

Aceasta este situata in NE localitatii Azuga, constructia fiind la rosu, cu un regim de inaltime P+E+M si o suprafata construita totala desfasurata 278,68 mp.   Aceasta este edificata pe un teren in suprafata de 252mp si este compartimentata astfel:   Parter: vestibul, camera de zi, bucatarie, dormitor, baie, terasa deschisa...


“ Amplasament deosebit, pozitie elevata, cu vedere la partie, vecinatate buna. ” – Andrei Gornea, broker imobiliar.


Vila de Vanzare in Azuga (Semicentrala, Prahova)
Ocazie
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Azuga, zona Semicentrala
Pret:100.000 €

Vila S+P+E+M situata in Azuga in zona Partiei de Ski. Aceasta este compartimentata astfel: S - pivnita; P - bucatarie, hol, debara, 2 bai, camera, hol, casa scarii; E - 3 camere, baie, 2 holuri, casa scarii; M - 2 camere, baie.   Vila se vinde complet mobilata si utilata....


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Vanzare in Azuga, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Azuga (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente