Imobiliare Poiana Campina » Apartamente Poiana Campina

Apartament de Inchiriat in Poiana Campina , zona Centrala

Cod imobil
X013D3
200 €/luna
Apartament decomandat cu 3 camere de inchiriat in Poiana Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X013D3 (Fotografia 2).Apartament decomandat cu 3 camere de inchiriat in Poiana Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X013D3 (Fotografia 3).Apartament decomandat cu 3 camere de inchiriat in Poiana Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X013D3 (Fotografia 4).Apartament decomandat cu 3 camere de inchiriat in Poiana Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X013D3 (Fotografia 5).Apartament decomandat cu 3 camere de inchiriat in Poiana Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X013D3 (Fotografia 6).
Camere:3
Nr. bai:2
 
Tip:decomandat
Finisaje:Normale
 
Etaj:1
Regim:P+4
An:2000 - 2010
 
S.U.:71,00 mp
S.T.:81,00 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Apartament de Inchiriat in Poiana Campina, zona Centrala (Apartament 3 camere Poiana Campina).

Apartament 3 camere, decomandat, situat la etajul 1 intr-un imobil cu 4 nivele in zona Centrala a Comunei Poiana Campina. Apartamentul beneficiaza de finisaje normale si este compartimentat astfel: living, doua dormitoare, doua bai, bucatarie si doua balcoane. Apartamentul beneficieaza si de o Boxa de ~ 15 mp.

Pret Usor Negociabil...

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Sabin Paraschiv

Sabin Paraschiv
0720.900.660
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Poiana Campina
Imobil:Apartament de Inchiriat
Oras:Poiana Campina, zona Centrala
Pret:280 € » 4.31 €/mp

Apartament (trei camere) de inchiriat, situata in zona centrala a Comunei Poiana Campina. DETALII OFERTA:   Pret imobil: 280 euro/luna (? euro/mp/luna); Mobilata: NU; Utilata: NU; Total camere: 3; Dormitoare: 2; Bai: 1. REGIM TEHNIC: Destinatie locuinta: rezidentiala (de vacanta); Acces: auto; Drum: asfaltat; ...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Apartamente de Inchiriat in Poiana Campina, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Poiana Campina (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter