Imobiliare Sinaia » Spatii Turistice Sinaia

Pensiune de Vanzare in Sinaia , zona Deosebita

Cod imobil
X412C7
590.000 € » 923 €/mp
pret exclusiv constructie
Tip:Spatiu Turistic
Regim:P+3E
An:
 
Camere:10
Nr. bai:7
 
Finisaje:Superioare
 
S.U.:382 mp
S.T.:524 mp = 484.000 €
valoare exclusiv constructie
Teren:530 mp = 106.000 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, CaTV

Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita (Spatiu Turistic 10 camere Sinaia).

Hotel/Pensiune de Vanzare in Sinaia, avand suprafata utila de 382 mp. , suprafata construita de 524 mp. si teren in exclusivitate in suprafata de 530 mp.

Finisaje si Dotari:

 • 3 bucatarii mobilate din lemn masiv si dotate cu electrocasnce Electrolux incastrate in mobila;
 • 7 bai cu cabine de dus;
 • 3 terase cu balustrade din fier forjat;
 • 4 garaje;
 • sauna;
 • sala fitness;
 • curte libera cu suprafata de 300 mp;
 • pozitionare ultracentrala;
 • priveliste panoramica catre Bucegi.

In sufragerii, dormitoare si birouri s-a folosit parchet Exotic Merbau.

In bai si bucatarii, piatra naturala de Travertin.

Pentru conservarea arhitecturii fatadei, au fost pastrate si reconditionate ferestrele originale, din lemn.

Incalzirea se face prin pardoseala electrica, garantata 100 de ani, eficienta si foarte placuta ca ambient, lasand impresia intrarii intr-o camera incalzita natural. Avantajele instalatiei le reprezinta costuri reduse de intretinere.

Mobilierul este unul de inalta calitate, in anumite camere facut pe comanda. Furnizorul principal al mobilierului este Mobexpert.

La nota de distinctie contribuie Vitraliile clasice din sticla colorata inbinata cu plumb care poarta semnatura artistului plastic Ioan Cadar.

In fiecare apartament se afla cate un semineu pe lemne, marca Laudel

Vila beneficiaza, individual, de toate utilitatile:

 • retea de alimentare cu apa;
 • canalizare;
 • retea de alimentare curent electric trifazic;
 • retea alimentare gaz;
 • conexiune Catv, telefonie si internet wireless, interfon, supraveghere video.

Lucrarile de restaurare a Vilei s-au finalizat la sfarsitul anului 2012 si au durat 2 ani timp in care cladirea a fost reproiectata si restaurata conform planurilor originale, respectand cu acuratete arhitectura exteriorului. Interiorul constituie un spatiu cu o atmosfera aparte, detaliile si materialele folosite contribuind mult la aceasta.

Vila restaurata de un celebru Arhitect premiat la concursuri internationale, a reproiectat spatiile pentru a oferi locatarilor confortul si utilitatea maxima. Lemnul de bambus, marmura si vitraliile sunt doar cateva din elementele ce confera incaperilor un aer luxuriant si distins.

Propietatea poate fi transformata intr-o afacere profitabila prin inchirierea celor 3 apartamnete ale vilei (cu intrare separata fiecare) in regim hotelier, iar parterul (zona garajelor) se poate transforma intr-un Restaurant de 50 de locuri in interior + 20 in exterior, in acest sens existand un plan arhitectural.

3008 Vizualizari si 3 Intrebari Alerta Pret | Media preturilor | Memento
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)








Sediu: SINAIA, Bulevardul Ferdinand, Nr.16A, Ap.9A-9B, Parter, langa Vila Splendid. Vezi Harta.
 
Alte proprietati in Sinaia
Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Furnica
Pret:400.000 € » 220.79 €/mp

Constructie partial la rosu, cu regim de inaltime D+P+2E+M, cu suprafata de 1200 mp si teren de 893 mp. Reprezinta o oprtunitate de investitie in urmatoarele variante de finalizare: 1. Vila turistica/pensiune de 3 sau 4 stele cu urmatoarea configuratie: Demisol: Garaje pentru 6 masini sau un spatiu comercial de tip cafenea sau bar (c...


Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Deosebita
Pret:980.000 € » 746.19 €/mp

Vila turistica cu regimul de inaltime D+P+E+M este situata intr-o zona deosebita cu vad comercial foarte bun. Aceasta are o capacitate de cazare pentru 50-55 de persoane ce se pot acomoda in 21 de camere duble spatioase cu bai proprii la standardul de 4 stele. De asemenea exista receptie, bar de zi, lobby, 2 sali ce pot fi folosite pent...


Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Deosebita
Pret:250.000 € » 453.65 €/mp

Vila ( S+P + E + M ) de caramida, situata in Sinaia, zona deosebita, construita in 2002. Vila are o suprafata construita totala de 425 mp (dispune de un teren cu suprafata de 300 mp) , are 9 camere, 9 bai, bucatarie, gresie, faianta, parchet. Detalii: Vila S+P+E+M, compusa din : Subsol : Spatii tehnice si pentru depozit...


Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Deosebita
Pret:3.000.000 € » 320 €/mp

Hotel de vanzare in Sinaia. Hotelul are o capacitate de cazare de 75 de camere, fiecare cu baie proprie, 2 restaurante cu o capacitate totala de 140 de locuri, deservite de bucatarie profesionala. De asemenea, complexul beneficiaza de 2 sali de conferinte cu o capacitate de aproximativ 150 de persoane. Pentru petrecerea timpului liber, ...


Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Furnica
Pret:1.260.000 € » 765.3 €/mp

Vila turistica de vanzare in Sinaia, cu suprafata utila totala de 1225.61 mp, aceasta fiind edificata pe un teren de 747 mp. Vila turistica cu regim de inaltime S+D+P+E+M, este structurata astfel: 1. Corpul principal (C1): Subsol: Hol intrare; Demisol: Camera tehnica + bucatarie + spatiu de depozitare; Parter: Receptie + Foaier + B...


Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Furnica
Pret:450.000 € » 535.01 €/mp

Spatiu Turistic (Pensiune) de vanzare, situata in perimetrul semicentral al localitatii-statiune SINAIA, cartierul Furnica. Pensiunea are o arhitectura montana, tipic zonei si a peisajului in care a fost incadrata. Pensiunea a fost finalizata in 2007, fiind amplasata intr-o locatie cu multa liniste, aer curat, fara surse de poluare dar ...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Turistice de Vanzare in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» (Vanzari si Inchirieri)
» Spatii de Vanzare (toate orasele)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter