Imobiliare Sinaia » Spatii Turistice Sinaia
Oferta retrasa

Pensiune de Vanzare in Sinaia , zona Deosebita

Cod: X412C7
590.000 € » 923 €/mp
pret exclusiv constructie
Tip:Pensiune
Regim:P+3E
An:
 
Camere:10
Nr. bai:7
 
Finisaje:Superioare
 
S.U.:382 mp
S.T.:524 mp = 484.000 €
valoare exclusiv constructie
Teren:530 mp = 106.000 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Pensiune de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita (Pensiune 10 camere Sinaia).

Hotel/Pensiune de Vanzare in Sinaia, avand suprafata utila de 382 mp. , suprafata construita de 524 mp. si teren in exclusivitate in suprafata de 530 mp.

Finisaje si Dotari:

 • 3 bucatarii mobilate din lemn masiv si dotate cu electrocasnce Electrolux incastrate in mobila;
 • 7 bai cu cabine de dus;
 • 3 terase cu balustrade din fier forjat;
 • 4 garaje;
 • sauna;
 • sala fitness;
 • curte libera cu suprafata de 300 mp;
 • pozitionare ultracentrala;
 • priveliste panoramica catre Bucegi.

In sufragerii, dormitoare si birouri s-a folosit parchet Exotic Merbau.

In bai si bucatarii, piatra naturala de Travertin.

Pentru conservarea arhitecturii fatadei, au fost pastrate si reconditionate ferestrele originale, din lemn.

Incalzirea se face prin pardoseala electrica, garantata 100 de ani, eficienta si foarte placuta ca ambient, lasand impresia intrarii intr-o camera incalzita natural. Avantajele instalatiei le reprezinta costuri reduse de intretinere.

Mobilierul este unul de inalta calitate, in anumite camere facut pe comanda. Furnizorul principal al mobilierului este Mobexpert.

La nota de distinctie contribuie Vitraliile clasice din sticla colorata inbinata cu plumb care poarta semnatura artistului plastic Ioan Cadar.

In fiecare apartament se afla cate un semineu pe lemne, marca Laudel

Vila beneficiaza, individual, de toate utilitatile:

 • retea de alimentare cu apa;
 • canalizare;
 • retea de alimentare curent electric trifazic;
 • retea alimentare gaz;
 • conexiune Catv, telefonie si internet wireless, interfon, supraveghere video.

Lucrarile de restaurare a Vilei s-au finalizat la sfarsitul anului 2012 si au durat 2 ani timp in care cladirea a fost reproiectata si restaurata conform planurilor originale, respectand cu acuratete arhitectura exteriorului. Interiorul constituie un spatiu cu o atmosfera aparte, detaliile si materialele folosite contribuind mult la aceasta.

Vila restaurata de un celebru Arhitect premiat la concursuri internationale, a reproiectat spatiile pentru a oferi locatarilor confortul si utilitatea maxima. Lemnul de bambus, marmura si vitraliile sunt doar cateva din elementele ce confera incaperilor un aer luxuriant si distins.

Propietatea poate fi transformata intr-o afacere profitabila prin inchirierea celor 3 apartamnete ale vilei (cu intrare separata fiecare) in regim hotelier, iar parterul (zona garajelor) se poate transforma intr-un Restaurant de 50 de locuri in interior + 20 in exterior, in acest sens existand un plan arhitectural.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Sinaia
Pensiune de Vanzare in Sinaia (Ultracentrala, Prahova)
Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Ultracentrala
Pret:1.750.000 €

Pensiune cu 12 camere de vanzare in Sinaia, zona ultracentrala, cu regim de inaltime S+P+E+M, suprafata totala de ~570 mp, plus teren generos a carui valoare este de cel putin 1.000.000 euro. Pensiunea este compartimentata astfel: Subsol: spatiu tehnic si pentru depozitare; Parter: 4 camere, 4 bai, 1 terasa deschisa si casa scarii; ...


“ Pensiunea este amplasata in zona ultracentrala a orasului Sinaia si reprezinta o oportunitate de investitie, doar terenul in sine valorand cel putin 1.000.000 euro. ” – Livia Mihaela Popa, broker imobiliar.


Spatiu Turistic de Vanzare in Sinaia (Furnica, Prahova)
Ocazie
Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Furnica
Pret:1.500.000 €

Spatiu Turistic de vanzare pe Furnica in Sinaia, cu suprafata utila de 1225 mp, fiind edificat pe un teren de 747 mp. Spatiu cu regim de inaltime S+D+P+E+M, structurat astfel: 1. Corpul principal (C1): Subsol: Hol intrare; Demisol: Camera tehnica + bucatarie + spatiu de depozitare; Parter: Receptie + Foaier + Bucatarie + Living + D...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Turistice de Vanzare in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Sinaia (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente