Imobiliare Sinaia » Case Sinaia

Casa de Inchiriat in Sinaia , zona Centrala

Cod imobil
X112A6
350 €/luna
Tip:Casa
Regim:PARTER
An:2000 - 2010
 
Camere:2
Nr. bai:1
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:64 mp
S.T.:84 mp
Teren:150 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, CaTV

Casa de Inchiriat in Sinaia, zona Centrala (Casa 2 camere Sinaia).

Casa de inchiriat cu regimul de inaltime Parter (P), situata in zona centrala a Statiunii Sinaia, in imediata apropiere a parcului central Dimitrie Ghica.

Casa a fost construita in jurul anului 2003, cu fundatie, stalpi din beton armat, peretii find realizati din zidarie de caramida. Planseul a fost realizat din grinzi de lemn si acoperita cu tabla Tip Lindab.

Suprafata construita (SC) a casei este de 84.15 mp, iar cea utila (SU) este de 64.15 mp.

Casa se inchiriaza complet utilata si mobilata la pretul de 350 €/luna, usor negociabil, aceasta putand fii si cumparata la pretul de 80.000 €.

1421 afisari Alerta Pret | Memento
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Sinaia
Imobil:Casa de Inchiriat
Oras:Sinaia, zona Furnica
Pret:280 € » 4 €/mp

Casa cu 4 camere de inchiriat, situata in orasul Sinaia, Cartierul Furnica. Imobilul beneficiaza de o priveliste unica spre centrul orasului. Regim de inaltime: D+P+M, anul construirii imobilului 2002.  Casa are in componenta: trei (3) dormitoare, doua (2) bai, doua (2) bucatarii si living. Beneficiaza de bransamente si cont...


Imobil:Casa de Inchiriat
Oras:Sinaia, zona 1 Mai
Pret:350 € » 2.33 €/mp

Casa 5 (cinci) camere, situata in Sinaia, central, in suprafata construita de 193,20 mp., garaj inclus. Compartimentare: Parter: Living, doua dormitoare, bucatarie, baie; Etaj: Bucatarie, doua dormitoare, baie, doua balcoane. Garaj 36 mp. + bucatarie de vara....


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Inchiriat in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter