Imobiliare Poiana Campina » Case Poiana Campina

Casa de Vanzare in Poiana Campina , zona Semicentrala

Cod imobil
X111EF
49.000 € » 447 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 4 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X111EF (Fotografia 2).Casa cu 4 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X111EF (Fotografia 3).Casa cu 4 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X111EF (Fotografia 4).Casa cu 4 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X111EF (Fotografia 5).Casa cu 4 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X111EF (Fotografia 6).Casa cu 4 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X111EF (Fotografia 7).Casa cu 4 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X111EF (Fotografia 8).Casa cu 4 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X111EF (Fotografia 9).Casa cu 4 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X111EF (Fotografia 10).Casa cu 4 camere de vanzare in Poiana Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X111EF (Fotografia 11).
Tip:Casa
Regim:P+M
An:1980 - 2000
 
Camere:4
Nr. bai:2
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:89 mp
S.T.:104 mp = 46.480 €
valoare exclusiv constructie
Teren:252 mp = 2.520 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Casa de Vanzare in Poiana Campina, zona Semicentrala (Casa 4 camere Poiana Campina).

Casa parter, de vanzare, situata in zona semicentrala a comunei Poiana Campina, construita din caramida, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, tamplarie din lemn, acoperita cu tabla tip Lindab, avand suprafata construita de 104 mp si un teren in suprafata de 252 mp.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Poiana Campina
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Poiana Campina, zona Ragman
Pret:20.000 € » 212.31 €/mp

Casa de Vanzare, situata in comuna Poiana Campina, avand o suprafata construita de 52 mp si un teren in suprafata de 640 mp. Casa necesita renovare. Utilitati: Apa, gazele si curentul electric sunt pe proprietate....


Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Poiana Campina, zona Bobolia
Pret:65.000 € » 258.83 €/mp

Casa P+M de vanzare, situata in Comuna Poiana Campina, sat Bobolia. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este reali...


Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Poiana Campina, zona Semicentrala
Pret:43.000 € » 380.98 €/mp

Casa P+Em de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Poiana Campina. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a casei este realizata partial din zidarie portanta BCA, cu fundatie, stalpi, centuri din beton armat si planseu cu grinzi din lemn si structura din lemn cu zidarie de caramida, etajul fiind structura usoara (lem...


Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Poiana Campina, zona Semicentrala
Pret:100.000 € » 1034.95 €/mp

Casa D+P+M de vanzare construita din caramida si BCA in anul 1996. Casa dispune de un teren cu suprafata de 375 mp si un front stradal de 21 m. Casa este copusa din: D: beci; P: living, bucatarie, hol, baie, terasa; M: doua dormitoare, baie, casa scarii, camara. Casa a fost complet renovata in 2012!...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Poiana Campina, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Poiana Campina (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter