Imobiliare Banesti » Case Banesti

Casa de Vanzare in Banesti , zona Semicentrala

Cod imobil
X111D5
79.000 € » 261 €/mp
pret exclusiv constructie
Tip:Casa
Regim:P+E
An:
 
Camere:4
Nr. bai:2
 
Finisaje:La Gri
 
S.U.:163 mp
S.T.:194 mp = 50.656 €
valoare exclusiv constructie
Teren:2.362 mp = 28.344 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric

Casa de Vanzare in Banesti, zona Semicentrala (Casa 4 camere Banesti).

Casa P+E la gri, de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Banesti, construita din zidarie portanata cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat (parterul), etajul fiind construit din structura usoara (lemn), tamplarie PVC cu geam termopan, acoperita cu tabla tip Lindab, izolatie exterioara cu polistiren de 8 cm.

La interior este adusa in stadiul "la glet" cu sapele turnate.

Casa, avand o amprenta la sol de 91,02 mp, suprafata construita totala de 194,34 mp dispune de un teren in suprafata de 2362 mp din care 616 mp reprezinta drumul de acces, este compartimentata astfel:

P: living, bucatarie, baie, casa scarii, terasa;

E: trei dormitoare, hol, baie.

Casa se poate vinde si in varianta cu o suprafata de teren mai mica, aceasta discutandu-se ulterior.

5735 afisari Alerta Pret | Memento
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Banesti
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Banesti, zona Semicentrala
Pret:42.000 € » 989.4 €/mp

Casa de Vanzare, situata in comuna Banesti, avand o suprafata construita de 40 mp, suprafata utila de 34.38 mp si un teren in suprafata de 202 mp, compusa din: doua camere, hol si baie. Utilitati: Apa, gaze, curent electric si canalizare....


Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Banesti, zona Centrala
Pret:117.000 € » 773.52 €/mp

Casa de Vanzare, situata in zona Centrala a Comunei Banesti, compusa din: doua camere, bucatarie , hol si baie, avand o suprafata desfasurata de 132 mp si un teren in suprafata de 931 mp. Utilitati: Apa, gaze si curent electric. Casa detine si o anexa avand suprafata de 37 mp....


Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Banesti, zona Semicentrala
Pret:130.000 € » 538.59 €/mp

Casa D+P+E+M de vanzare, situata in zona centrala Comunei Banesti. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a parterului este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat; - Mansarda este construita din zidarie cu stalpi si centuri din beton armat si planseu din beton armat; - Acoperisul este din lemn c...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Banesti, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter