Imobiliare Cornu » Case Cornu
Ocazie

Casa de Vanzare in Cornu , zona DN1

Cod: X111AF
70.000 € » 307 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona DN1). Imagine pentru oferta X111AF (Fotografia 2).Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona DN1). Imagine pentru oferta X111AF (Fotografia 3).Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona DN1). Imagine pentru oferta X111AF (Fotografia 4).Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona DN1). Imagine pentru oferta X111AF (Fotografia 5).Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona DN1). Imagine pentru oferta X111AF (Fotografia 6).Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona DN1). Imagine pentru oferta X111AF (Fotografia 7).Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona DN1). Imagine pentru oferta X111AF (Fotografia 8).Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona DN1). Imagine pentru oferta X111AF (Fotografia 9).Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona DN1). Imagine pentru oferta X111AF (Fotografia 10).Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona DN1). Imagine pentru oferta X111AF (Fotografia 11).Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona DN1). Imagine pentru oferta X111AF (Fotografia 12).Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona DN1). Imagine pentru oferta X111AF (Fotografia 13).Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona DN1). Imagine pentru oferta X111AF (Fotografia 14).Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona DN1). Imagine pentru oferta X111AF (Fotografia 15).
Tip:Casa
Regim:D+P+E
An:
 
Camere:6
Nr. bai:4
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:145 mp
S.T.:228 mp = 70.000 €
valoare exclusiv constructie
Teren:8.008 mp = 88.088 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Casa de Vanzare in Cornu, zona DN1 (Casa 6 camere Cornu).

Imobilul este pretabil atat pentru casa de vacanta la munte, de locuit, cat si pentru orice activitate comerciala, respectiv: restaurant, sediu social, birouri, magazin, brutarie, clinica privata, club, sala de sport, gradinita etc.

Imobil D+P+E de vanzare, situat in zona DN1 a Comunei Cornu.

Regim Tehnic:

 • Regim inaltime: D+P+E;
 • Tip: decomandat;
 • Teren: 2802 mp, curti constructii si 5206 mp neconstruibil;
 • Deschidere: 51.80 mp;
 • SC: 228.30 mp;
 • SU: 145.15 mp;
 • Terase: 57.00 mp.

Caracteristici constructive:

 • Fundatie: beton;
 • Pereti: zidarie;
 • Pardoseli: dusumea;
 • Planseu: beton;
 • Acoperis: tabla si tigla.

Compartimentare:

 • Demisol: camera;
 • Parter: vestibul, camera de zi, camera, camera, hol, WC, terasa;
 • Etaj: camera, baie, camera, grup sanitar, hol, camera, terasa, grup sanitar, spalator;
 • Anexa Gospodareasca: camera, camera;
 • Cotet.

Salubritate. Imobilul se vinde nemobilat si neutilat!

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Sabin Paraschiv

Sabin Paraschiv
0720.900.660
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Cornu
Casa de Vanzare in Cornu (Cornu de Sus, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Cornu, zona Cornu de Sus
Pret:130.000 €

Casa de Vanzare, situata in Comuna Cornu de Sus, avand suprafata de 151 mp si un teren in suprafata de 600 mp, compusa din: patru camere, doua bai, bucatrie, hol si beci. Utilitati: Apa, gaze, curent electric si fosa septica. Casa detine si un garaj in suprafata de 30 mp....


Casa de Vanzare in Cornu (Centrala, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Cornu, zona Centrala
Pret:149.000 €

Casa P+M de vanzare, situata in zona centrala a Comunei Cornu, sat Cornu de Jos, construita din BCA, cu stalpi, fundatie si planseu din beton armat, tamplarie PVC cu geam termopan, acoperita cu sindrila bituminoasa, izolata la exterior cu polistiren. Casa are suprafata construita de ~ 250 mp, iar cea utila de ~ 230 mp, face parte dintr-un...


Casa de Vanzare in Cornu (Cornu de Jos, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Cornu, zona Cornu de Jos
Pret:80.000 €

Casa de Vanzare, situata in zona Centrala a Comunei Cornu de Jos, construita din caramida,  compusa din: trei camere, baie, bucatarie, debara si magazie. Casa detine un teren in suprafata de 1085 mp. Utilitati: Apa, curent electric si fosa septica. Incalzirea se face cu sobe de teracota, pe lemne....


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Cornu, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Cornu (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente