Imobiliare Campina » Spatii Industriale Campina

Spatiu Industrial de Vanzare in Campina , zona Semicentrala

Cod imobil
X410C4
2.119.676 € » 162 €/mp
pret exclusiv constructie
Tip:Spatiu Industrial
Regim:
An:
 
Camere:0
Nr. bai:0
 
Finisaje:Fara instalatii
 
S.U.:n/a
S.T.:13.053 mp
Teren:163.052 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric

“ !!! Investitie !!! ”

Spatiu Industrial de Vanzare in Campina, zona Semicentrala (Spatiu Industrial 0 camere Campina).

Spatiu industrial de vanzare, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina. Spatiul dispune de constructii (cladiri pentru birouri, hale, ateliere, magazii etc.) in suprafata toatala de 13.053,49 mp si un teren avand categoria de folosinta curti-constructii in suprafata de 163.052 mp si o deschidere de aprox. 500 m.

Spatiul este pretabil pentru activitati economice, de productie etc.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Campina
Imobil:Spatiu Industrial de Vanzare
Oras:Campina, zona Campinita
Pret:690.000 € » 449.91 €/mp

Spatiu industrial de productie S+P+2E, de vanzare, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a imobilului este realizata in cadre de beton, cu fundatie si plansee din beton armat; - Acoperisul este de tip terasa; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Fi...


Imobil:Spatiu Industrial de Vanzare
Oras:Campina, zona Centrala
Pret:1.496.000 € » 184.13 €/mp

Spatiu industrial de vanzare, situat in zona Centrala a Municipiului Campina, avand suprafata de 3200 mp, plus 580 mp Spatii de birouri. Spatiul industrial, dispune de constructii (cladiri pentru birouri, hale, ateliere, magazii etc.), terenul avand categoria de folosinta curti-constructii. Spatiul este pretabil pentru activitati economic...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Industriale de Vanzare in Campina, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Campina (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter