Imobiliare Azuga » Garsoniere Azuga

Garsoniera de Vanzare in Azuga , zona Partia de Ski

Cod: X01058
32.000 € » 1.124 €/mp
Garsoniera de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X01058 (Fotografia 1).Garsoniera de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X01058 (Fotografia 2).Garsoniera de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X01058 (Fotografia 3).Garsoniera de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X01058 (Fotografia 4).Garsoniera de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X01058 (Fotografia 5).Garsoniera de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X01058 (Fotografia 6).Garsoniera de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X01058 (Fotografia 7).Garsoniera de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X01058 (Fotografia 8).Garsoniera de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X01058 (Fotografia 9).Garsoniera de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X01058 (Fotografia 10).Garsoniera de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X01058 (Fotografia 11).Garsoniera de vanzare in Azuga (zona Partia de Ski). Imagine pentru oferta X01058 (Fotografia 12).
Camere:1
Nr. bai:1
 
Tip:Garsoniera
Finisaje:Normale
 
Etaj:1
Regim:D2+D1+P+E+M
An:2010 - 2016
 
S.U.:25,00 mp
S.T.:28,47 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Internet fibra optica / CaTV

Garsoniera de Vanzare in Azuga, zona Partia de Ski (Garsoniera cu o camera Azuga).

Garsoniera de vanzare la etajul 1 al unui imobil finalizat in anul 2011, in zona Partiei de schi din Azuga.

Garsoniera are suprafata de 28,47 mp, fiind compusa din camera, baie si bucatarie, beneficiind de urmatoarele finisaje:

  • gresie si faianta in baie;
  • parchet in camera si bucatarie;
  • tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan;
  • geamuri cu deschidere oscilobatanta;
  • usa metalica in 9 puncte de blocare, la intrare.

Garsoniera se prezinta intr-o stare deosebita, nuantele deschise si jocul de culori al peretilor si mobilierului creeaza starea de relaxare si confort.

Orientarea, cat si locatia - in apropierea partiei de schi - isi pun amprenta pe destinatia de vacanta la munte a acestei garsoniere.

Se vinde integral mobilata si utilata.

Pretul este fix!

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Azuga
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Garsoniere de Vanzare in Azuga, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Azuga (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter