Imobiliare Sinaia » Spatii Comerciale Sinaia

Spatiu Comercial de Vanzare in Sinaia , zona Semicentrala

Cod: X4103E
52.000 € » 950 €/mp
pret exclusiv constructie
Spatiu Comercial de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X4103E (Fotografia 2).Spatiu Comercial de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X4103E (Fotografia 3).Spatiu Comercial de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X4103E (Fotografia 4).Spatiu Comercial de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X4103E (Fotografia 5).Spatiu Comercial de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X4103E (Fotografia 6).Spatiu Comercial de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X4103E (Fotografia 7).Spatiu Comercial de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X4103E (Fotografia 8).Spatiu Comercial de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X4103E (Fotografia 9).Spatiu Comercial de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X4103E (Fotografia 10).Spatiu Comercial de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X4103E (Fotografia 11).Spatiu Comercial de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X4103E (Fotografia 12).Spatiu Comercial de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X4103E (Fotografia 13).Spatiu Comercial de vanzare in Sinaia (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X4103E (Fotografia 14).
Tip:Spatiu Comercial
Regim:Parter
An:
 
Camere:1
Nr. bai:1
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:39 mp
S.T.:53 mp = 49.922 €
valoare exclusiv constructie
Teren:17 mp = 2.078 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Spatiu Comercial de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala (Spatiu Comercial 1 camere Sinaia).

Spatiu Comercial de vanzare, situat in zona semicentrala a statiunii Sinaia, la parterul unui imobil (Complex rezidential) cu mai multe niveluri.

Spatiul Comercial beneficiaza de finisaje moderne (Gresie & Faianta), el fiind amenajat initial pentru spalatorie, insa poate fi reamenajat si recompartimentat pentru desfasurarea oricarui alt domeniu de activitate. De asemenea poate fi transformat chiar in locuinta.

Suprafata construita a acestuia este de 52.54 mp, iar suprafata utila este de 39.03 mp si este compartimentat dupa cum urmeaza:

  • Anexa = 6.36 mp
  • Grup Sanitar = 2.31 mp
  • Spatiu Comercial = 30.36 mp

Pretul de 52.000 € este pretul fara TVA.
Pretul cu TVA inclus (19 %) este de 61.880 €, pret Negociabil.

De asemenea spatiul poate fi inchiriat pe termen lung la pretul de 500 Euro/luna.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Sinaia
Spatiu Comercial de Vanzare in Sinaia (Ultracentrala, Prahova)
Imobil:Spatiu Comercial de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Ultracentrala
Pret:800.000 €

Agentia Mervani va propune spre vanzare SPATIU COMERCIAL in zona ULTRACENTRALA a orasului Sinaia. Spatiul are o suprafata construita totala de 1173 mp si suprafata utila de 948 mp, regimul de inaltime fiind D+P+E. Terenul aferent proprietatii este de 2071 mp indiviz din 2367 mp. Fiind pozitionat in zona ultracentrala o orasului, se pre...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Comerciale de Vanzare in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Sinaia (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente