Imobiliare Bran » Spatii Turistice Bran

Pensiune de Vanzare in Bran

Cod imobil
X4FAE
740.000 €
Tip:Pensiune
Regim:D+P+E
An:2000 - 2010
 
Camere:15
Nr. bai:18
 
Finisaje:Superioare
 
S.U.:n/a
S.T.:1.440 mp
Teren:1.491 mp
Utilitati: Apa, Curent Electric, Internet fibra optica / CaTV

Pensiune de Vanzare in Bran (Pensiune 15 camere Bran).

Pensiune de vanzare in Bran-Moieciu, situata in zona semicentrala a localitatii.

Pe terenul cu suprafata de 1491.40 mp a fost edificata o pensiune cu suprafata construita de 1440 mp, suprafata dispusa pe trei niveluri, respectiv D+P+E.

Spatiul este compartimentat in 2 apartamente si 13 camere, din care 10 camere matrimonial si 3 camere cu cate 2 paturi, holuri acces si tranzit, camera tehnica, restaurant, cafenea, salaon masaj, sauna... etc.

Fiecare camera beneficiaza de baie proprie si de toate dotarile (TV, telefon, internet). De asemenea, pensiunea beneficiaza de restaurant, cafenea si sala conferinte.

Restaurant: Acesta este situate la parterul imobilului si are o capacitate de 70 locuri in interiorul acestuia sip e terasa

Cafeneaua: Este un spatiu intim, conceput special pentru relaxare si pentru conversatie.

Sala conferinte: Aceasta beneficiaza de 30 locuri si de toate dotarile necesare.

Spatiul se vinde complet mobilat si echipat pentru functionare - camere, bai, restaurant, bar, bucatarie, spalatorie, calcatorie.

6112 afisari Alerta Pret | Memento
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Bran
Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Bran, zona Castelul Bran
Pret:430.000 € » 688.18 €/mp

Vila turistica de vanzare in Bran. Imobilul are o suprafata de 550 mp si dispune de un teren in suprafata de 500 mp. Vila turistica D+P+E+M compartimentata astfel: Demisol: crama, 2 spatii de depozitare, terasa; Parter: restaurant, bar, bucatarie, 2 grupuri sanitare; Etaj: 4 camere cu baie, birou, 5 balcoane; Mansarda: apartament c...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Turistice de Vanzare in Bran, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Bran (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter