Imobiliare Azuga » Terenuri Intravilane Azuga

Teren Intravilan de Vanzare in Azuga , zona Semicentrala

Cod: X3C13
59.000 € » 22 €/mp
Teren in Azuga pretabil pentru dezvoltarea unui complex de case modulare la munte. Imagine pentru oferta X3C13 (Fotografia 2).Teren in Azuga pretabil pentru dezvoltarea unui complex de case modulare la munte. Imagine pentru oferta X3C13 (Fotografia 3).Teren in Azuga pretabil pentru dezvoltarea unui complex de case modulare la munte. Imagine pentru oferta X3C13 (Fotografia 4).Teren in Azuga pretabil pentru dezvoltarea unui complex de case modulare la munte. Imagine pentru oferta X3C13 (Fotografia 5).Teren in Azuga pretabil pentru dezvoltarea unui complex de case modulare la munte. Imagine pentru oferta X3C13 (Fotografia 6).Teren in Azuga pretabil pentru dezvoltarea unui complex de case modulare la munte. Imagine pentru oferta X3C13 (Fotografia 7).Teren in Azuga pretabil pentru dezvoltarea unui complex de case modulare la munte. Imagine pentru oferta X3C13 (Fotografia 8).Teren in Azuga pretabil pentru dezvoltarea unui complex de case modulare la munte. Imagine pentru oferta X3C13 (Fotografia 9).
Folosinta:Faneata
 
Suprafata:2.638,00 mp
Deschidere:8,27 ml
 
C.U.T.:0.6
P.O.T.:40%
Utilitati: Apa, Gaze, Curent Electric

Teren Intravilan de Vanzare in Azuga, zona Semicentrala (Teren Intravilan 2.638 mp Azuga).

Teren intravilan, categoria de folosinta faneata, avand suprafata de 2638 mp.
Terenul este situat in Azuga, semicentral, are deschidere de 8,27 ml. la drum de acces de ~200 ml., cu acces la DN1.

Acces:
- auto si pietonal

Regim Tehnic:
- Detine certificat de urbanism,
- POT max. 40%,
- CUT 0,6.

Terenul cu expunere vestica beneficiaza la ~ 200 ml., de urmatoarele utilitati:

- retea de apa;
- retea electrica;
- retea de gaz.

Pretabil pentru dezvoltarea unui complex de case modulare la munte, in Azuga.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Azuga
Teren de Vanzare in Azuga (Partia de Ski, Prahova)
Imobil:Teren Intravilan de Vanzare
Oras:Azuga, zona Partia de Ski
Pret:1.139.940 €

Terenul are o suprafata de 4222 mp si o deschidere de apr 40 m la drum asfaltat. Suprafata acestuia este una plana si are o geometrie foarte buna. Aflandu-se in vecinatatea partiei de ski, reprezinta varianta ideala pentru o investitie turistica....


Teren de Vanzare in Azuga (Valea Azugii, Prahova)
Imobil:Teren Intravilan de Vanzare
Oras:Azuga, zona Valea Azugii
Pret:45.500 €

Teren de vanzare situat in perimetrul semicentral al Statiunii AZUGA. Terenul are suprafata de 450.00 mp si este situat in intravilanul localitatii, categoria de folosinta al acestuia fiind Curti-Constructii, deschiderea acestuia la strada pricipala fiind de 9.63 ml dupa care se deschide la 23.06 ml Terenul beneficiaza de posibilitatea...


Teren de Vanzare in Azuga (Centrala, Prahova)
Imobil:Teren Intravilan de Vanzare
Oras:Azuga, zona Centrala
Pret:50.000 €

Agentia MERVANI va propune vanzarea unui teren in Azuga cu suprafata de 500 mp si front stradal de 30 ml lungime, din care 23 ml teren drept si 7 ml usor inclinat! Utilitati: Apa, canalizarea este pe teren, curentul este la limita proprietatii. Acces auto facil. ...


Teren de Vanzare in Azuga (Centrala, Prahova)
Imobil:Teren Intravilan de Vanzare
Oras:Azuga, zona Centrala
Pret:116.840 €

Terenul in suprafata: 1164,80 mp. si deschidere la doua strazi ( 24,35 ml. si 9 ml) beneficiaza de toate utilitatile: apa, canalizare, gaze, curent electric. Terenul fara inclinatie, cu acces auto facil, este situat intr-o zona linistita, cu priveliste deosebita: - la vest, catre Varful Costila si Monumentul Eroilor de pe Caraiman; - l...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Terenuri Intravilane de Vanzare in Azuga, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Azuga (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente