Imobiliare Breaza » Spatii Turistice Breaza

Pensiune de Vanzare in Breaza , zona Valea Tarsei

Cod imobil
X4BC0
790.000 € » 1.034 €/mp
pret exclusiv constructie
Tip:Spatiu Turistic
Regim:S+P+E1+M
An:2000 - 2010
 
Incaperi:12
Nr. bai:9
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:650 mp
S.T.:715 mp = 739.000 €
valoare exclusiv constructie
Teren:5.100 mp = 51.000 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Gaze, Curent Electric, CaTV

Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza zona Valea Tarsei. Spatiu Turistic de Vanzare (Spatiu Turistic 12 incaperi Breaza).

Pensiune turistica de vanzare, situata in zona semicentrala a localitatii, in cartierul Valea Tarsei, cu un regim de inaltime S+P+E1+M. Suprafata utila a acesteia este de 650 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 5100 mp.

COMPARTIMENTARE :

S: 2 camere de serviciu, camera centralei termice, spalatorie+wc serv. si depozit produse alimentare.

P : Bucatarie, living, vestiar, baie, wc serv, si terasa.

E : 4 dormitoare cu 4 bai.

M : 4 dormitoare cu 4 bai.

Pensiunea se vinde mobilata si utilata.

5589 Vizualizari Alerta Pret | Media preturilor | Memento
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Profil agent →

Agent imobiliar
Laurentiu Ungureanu
ungureanul@mervani.ro

Telefon: 0720.900.665
Sediu: 0244.374.951

Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Sediu: CAMPINA, Bulevardul Carol I, Nr.88, Bl.20F, Sc.B, Ap.20, Parter, in zona notariatelor, vis-a-vis de Biserica de la Brazi. Vezi Harta.
 
Alte proprietati in Breaza
Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza (Gura Beliei, Prahova)200.000 €
Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza (Gura Beliei, Prahova)

Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Breaza, zona Gura Beliei
Pret:200.000 € » 163.32 €/mp

Pensiune la rosu de vanzare in Breaza, zona semicentrala a localitatii in cartierul Gura Beliei, o zona linistita si lipsita de surse de poluare. Imobilul este construit in anul 2006 si are un regim de inaltime P+E+M, cu o amprenta la sol de 386 mp si o suprafata desfasurata de 1100 mp. Imobilul este construit pe fundatie, elevatie si placa peste elevatie din beton armat, parterul tot din beton armat si zidarie din B.C.A ...


Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza (Ultracentrala, Prahova)285.000 €
Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza (Ultracentrala, Prahova)

Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Breaza, zona Ultracentrala
Pret:285.000 € » 529.81 €/mp

Pensiune P+E+M, situat in zona ultracentrala a localitatii. Imobilul are o suprafata utila de 400 mp iar cea construita de 480 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 1023 mp. Pensiune P+E+M compartimentata astfel: Parter: living, loc luat masa, bucatarie, birou, dormitor+baie, baie si 2 terase; Etaj: 2 dormitoare, baie, dressing, balcon, dormitor matrimonial, 2 dresing si baie; Mansarda: 3 apartamente cu camera, do...


Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza (Semicentrala, Prahova)400.000 €
Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza (Semicentrala, Prahova)

Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Breaza, zona Semicentrala
Pret:400.000 € » 650.61 €/mp

Spatiu turistic (hotel/pensiune) D+P+1E+M 2** (stele) de vanzare, situata in zona cu vad tuistic a Orasului Breaza. REGIM TEHNIC: Teren: 2414 mp si posibilitatea de extindere, cu inca 751 mp; Deschidere la doua drumuri: 91,64 ml, respectiv 23,23 ml; Regim inaltime: D+P+1E+M; S.C.: 540,60 mp; S.U.: 365,01 mp; Terase: 50,06 mp. CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE: Constructia este facuta din zidarie portanta cu pla...


Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza (Centrala, Prahova)600.000 €
Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza (Centrala, Prahova)

Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Breaza, zona Centrala
Pret:600.000 € » 1021.54 €/mp

Spatiu turistic de vanzare situat in zona centrala a orasului Breaza, in suprafata de 508 mp construiti, utili 457 mp si un teren in suprafata de 2316 mp. Spatiul se vinde complet utilat si mobilat si este compartimentat astfel: P : spatiu comercial, bar, bucatarie, 3 dormitoare, 2*vestibul, baie, grup sanitar, spalator; E : sufragerie, degajament, birou, 9 camere si doua apartamente; M : necompartimentata....


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Turistice de Vanzare in Breaza, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» (Vanzari si Inchirieri)
» Spatii Turistice de Vanzare (toate orasele)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

» Proiecte Imobiliare (Valea Prahovei, Predeal si Bran)

POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Imobiliare Breaza | Vanzari Breaza | Inchirieri Breaza | Apartamente Breaza | Apartamente de Vacanta Breaza | Garsoniere Breaza | Case Breaza | Vile Breaza | Terenuri Breaza | Terenuri Intravilane Breaza | Terenuri Extravilane Breaza | Spatii Comerciale Breaza | Spatii Turistice Breaza | Spatii Industriale Breaza | Anunturi Imobiliare Breaza | Proiecte Imobiliare Breaza | Imobiliare Valea Prahovei | Case de Vacanta

Noutati Imobiliare