Imobiliare Cornu » Case Cornu
Pret negociabil

Casa de Vanzare in Cornu , zona Centrala

Cod: X1B87
149.000 € » 482 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona Centrala). Imagine pentru oferta X1B87 (Fotografia 2).Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona Centrala). Imagine pentru oferta X1B87 (Fotografia 3).Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu (zona Centrala). Imagine pentru oferta X1B87 (Fotografia 4).
Tip:Casa
Regim:P+M
An:2000 - 2010
 
Camere:6
Nr. bai:3
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:230 mp
S.T.:250 mp = 120.405 €
valoare exclusiv constructie
Teren:665 mp = 28.595 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Internet fibra optica / CaTV

Casa de Vanzare in Cornu, zona Centrala (Casa 6 camere Cornu).

Casa P+M de vanzare in zona centrala a comunei Cornu, construita din BCA, cu stalpi, fundatie si planseu din beton armat, tamplarie PVC cu geam termopan, acoperita cu sindrila bituminoasa, izolata la exterior cu polistiren.

Casa are suprafata construita de 250 mp, suprafata utila de 230 mp, dispune de teren in suprafata de 665 mp si face parte dintr-un duplex.

Compartimentare:

  • Parter: living, doua dormitoare, baie, bucatarie, garaj, terasa, CT (camera tehnica);
  • Mansarda: 3 dormitoare, doua bai si terasa.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Cornu
Casa de Vanzare in Cornu (DN1, Prahova)
Ocazie
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Cornu, zona DN1
Pret:70.000 €

Imobilul este pretabil atat pentru casa de vacanta la munte, de locuit, cat si pentru orice activitate comerciala, respectiv: restaurant, sediu social, birouri, magazin, brutarie, clinica privata, club, sala de sport, gradinita etc. Imobil D+P+E de vanzare, situat in zona DN1 a Comunei Cornu. Regim Tehnic: Regim inaltime: D+P+E; Tip...


Casa de Vanzare in Cornu (Cornu de Sus, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Cornu, zona Cornu de Sus
Pret:130.000 €

Casa de Vanzare, situata in Comuna Cornu de Sus, avand suprafata de 151 mp si un teren in suprafata de 600 mp, compusa din: patru camere, doua bai, bucatrie, hol si beci. Utilitati: Apa, gaze, curent electric si fosa septica. Casa detine si un garaj in suprafata de 30 mp....


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Cornu, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Cornu (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente