Imobiliare Campina » Case Campina

Casa de Inchiriat in Campina , zona Semicentrala

Cod imobil
X1B68
850 €/luna
Tip:Casa
Regim:P+E
An:2000 - 2010
 
Camere:4
Nr. bai:3
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:120 mp
S.T.:130 mp
Teren:280 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric

Casa de Inchiriat in Campina, zona Semicentrala (Casa 4 camere Campina).

Casa P+E, de inchiriat situata intr-o zona rezidentiala a municipiului Campina. Casa are suprafata construita de ~130 mp, iar cea utila de ~120 mp si dispune de un teren in suprafata de 280 mp si se inchiriaza mobilata si utilata.

COMPARTIMENTARE :
P: living, bucatarie, baie, debara, terasa;
E: 3 dormitoare, 2 bai, debara, 2 balcoane.

16292 afisari Alerta Pret | Memento
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Campina
Imobil:Casa de Inchiriat
Oras:Poiana Campina, zona Centrala
Pret:350 € » 2.92 €/mp

Casa de inchiriat P+E+M din care se inchiriaza numai etajul si mansarda, care sunt complet mobilate si sunt compartimentate astfel; E: baie, bucatarie, doua dormitoare, hol si casa scarii; M: 3 dormitoare, baie, casa scarii....


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Inchiriat in Campina, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter