Imobiliare Breaza » Spatii Turistice Breaza

Pensiune de Vanzare in Breaza , zona Gura Beliei

Cod: X4AFA
200.000 € » 163 €/mp
pret exclusiv constructie
Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 2).Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 3).Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 4).Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 5).Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 6).Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 7).Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 8).Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 9).Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 10).Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 11).Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 12).Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 13).Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 14).Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 15).Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 16).Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 17).Pensiune cu 16 camere de vanzare in Breaza (zona Gura Beliei). Imagine pentru oferta X4AFA (Fotografia 18).
Tip:Pensiune
Regim:P+E+M
An:2000 - 2010
 
Camere:16
Nr. bai:15
 
Finisaje:Fara instalatii
 
S.U.:1.000 mp
S.T.:1.100 mp = 179.650 €
valoare exclusiv constructie
Teren:2.035 mp = 20.350 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Gaze, Curent Electric

Pensiune de Vanzare in Breaza, zona Gura Beliei (Pensiune 16 camere Breaza).

Pensiune la rosu de vanzare in Breaza, zona semicentrala a localitatii in cartierul Gura Beliei, o zona linistita si lipsita de surse de poluare. Imobilul este construit in anul 2006 si are un regim de inaltime P+E+M, cu o amprenta la sol de 386 mp si o suprafata desfasurata de 1100 mp. Imobilul este construit pe fundatie, elevatie si placa peste elevatie din beton armat, parterul tot din beton armat si zidarie din B.C.A iar etajul si mansarda din lemn.

Compartimentare : Imobilul este compus din 13 dormitoare fiecare cu baie proprie, trei living-uri mari, o bucatarie, vestiare, WC-uri de serviciu, camera spalatorie vase, 4 balcoane si dependinte.

Utilitati: electricitate, ( apa si gazele la limita de proprietate ).

Terenul aferent imobilului are o suprafata de 2035 mp cu o deschidere de 20 m.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Breaza
Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza (Centrala, Prahova)
Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Breaza, zona Centrala
Pret:600.000 €

Spatiu turistic de vanzare situat in zona centrala a orasului Breaza, in suprafata de 508 mp construiti, utili 457 mp si un teren in suprafata de 2316 mp. Spatiul se vinde complet utilat si mobilat si este compartimentat astfel: P : spatiu comercial, bar, bucatarie, 3 dormitoare, 2*vestibul, baie, grup sanitar, spalator; E : sufragerie,...


Pensiune de Vanzare in Breaza (Ultracentrala, Prahova)
Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Breaza, zona Ultracentrala
Pret:285.000 €

Pensiune P+E+M, situat in zona ultracentrala a localitatii. Imobilul are o suprafata utila de 400 mp iar cea construita de 480 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 1023 mp. Pensiune P+E+M compartimentata astfel: Parter: living, loc luat masa, bucatarie, birou, dormitor+baie, baie si 2 terase; Etaj: 2 dormitoare, baie, dressing, b...


Spatiu Turistic de Vanzare in Breaza (Semicentrala, Prahova)
Plata in rate
Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Breaza, zona Semicentrala
Pret:400.000 €

Spatiu turistic (hotel/pensiune) D+P+1E+M de vanzare, situata in zona cu vad tuistic a Orasului Breaza. REGIM TEHNIC: Teren: 2414 mp si posibilitatea de extindere, cu inca 751 mp; Deschidere la doua drumuri: 91,64 ml, respectiv 23,23 ml; Regim inaltime: D+P+1E+M; S.C.: 540,60 mp; S.U.: 365,01 mp; Terase: 50,06 mp. CARACTER...


Pensiune de Vanzare in Breaza (Valea Tarsei, Prahova)
Imobil:Spatiu Turistic de Vanzare
Oras:Breaza, zona Valea Tarsei
Pret:390.000 €

Pensiune turistica de vanzare, situata in zona semicentrala a localitatii, in cartierul Valea Tarsei, cu un regim de inaltime S+P+E1+M. Suprafata utila a acesteia este de 650 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 5100 mp. COMPARTIMENTARE : S: 2 camere de serviciu, camera centralei termice, spalatorie+wc serv. si depozit produse al...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Turistice de Vanzare in Breaza, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Breaza (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente