Imobiliare Sotrile » Case Sotrile
Pret negociabil

Casa de Vanzare in Sotrile , zona Lunca Mare

Cod: X1AED
69.000 € » 356 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 4 camere de vanzare in Sotrile (zona Lunca Mare). Imagine pentru oferta X1AED (Fotografia 2).Casa cu 4 camere de vanzare in Sotrile (zona Lunca Mare). Imagine pentru oferta X1AED (Fotografia 3).Casa cu 4 camere de vanzare in Sotrile (zona Lunca Mare). Imagine pentru oferta X1AED (Fotografia 4).Casa cu 4 camere de vanzare in Sotrile (zona Lunca Mare). Imagine pentru oferta X1AED (Fotografia 5).Casa cu 4 camere de vanzare in Sotrile (zona Lunca Mare). Imagine pentru oferta X1AED (Fotografia 6).Casa cu 4 camere de vanzare in Sotrile (zona Lunca Mare). Imagine pentru oferta X1AED (Fotografia 7).Casa cu 4 camere de vanzare in Sotrile (zona Lunca Mare). Imagine pentru oferta X1AED (Fotografia 8).Casa cu 4 camere de vanzare in Sotrile (zona Lunca Mare). Imagine pentru oferta X1AED (Fotografia 9).Casa cu 4 camere de vanzare in Sotrile (zona Lunca Mare). Imagine pentru oferta X1AED (Fotografia 10).Casa cu 4 camere de vanzare in Sotrile (zona Lunca Mare). Imagine pentru oferta X1AED (Fotografia 11).Casa cu 4 camere de vanzare in Sotrile (zona Lunca Mare). Imagine pentru oferta X1AED (Fotografia 12).Casa cu 4 camere de vanzare in Sotrile (zona Lunca Mare). Imagine pentru oferta X1AED (Fotografia 13).Casa cu 4 camere de vanzare in Sotrile (zona Lunca Mare). Imagine pentru oferta X1AED (Fotografia 14).Casa cu 4 camere de vanzare in Sotrile (zona Lunca Mare). Imagine pentru oferta X1AED (Fotografia 15).Casa cu 4 camere de vanzare in Sotrile (zona Lunca Mare). Imagine pentru oferta X1AED (Fotografia 16).Casa cu 4 camere de vanzare in Sotrile (zona Lunca Mare). Imagine pentru oferta X1AED (Fotografia 17).
Tip:Casa
Regim:P+M
An:2000 - 2010
 
Camere:4
Nr. bai:2
 
Finisaje:Fara instalatii
 
S.U.:145 mp
S.T.:160 mp = 57.000 €
valoare exclusiv constructie
Teren:1.000 mp = 12.000 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Curent Electric, Internet fibra optica / CaTV

Casa de Vanzare in Sotrile, zona Lunca Mare (Casa 4 camere Sotrile).

Casa P+M de vanzare in comuna Sotrile, sat Lunca Mare, construita din zidarie portanta cu fundatie, stalpi, planseu din beton, tamplarie PVC cu geam termopan, acoperita cu Lindab, avand suprafata construita de ~160 mp, iar cea utila de ~145 mp si un teren in suprafata de 1000 mp.

Casa este finisata numai la exterior, putandu-se discuta cu vanzatorul si despre finisajele de la interior (contra-cost).

COMPARTIMENTARE:

P : living, baie, bucatarie, dinning, hol, terasa;

M : 3 dormitoare, baie, balcon.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Sotrile
Casa de Vanzare in Sotrile (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Sotrile, zona Semicentrala
Pret:65.000 €

Casa de Vanzare, situata in zona semicentrala a comunei Sotrile, avand suprafata desfasurata de 145 mp si un teren in suprafata de 6344 mp din care 1000 mp sunt curti constructii iar 5344 mp sunt faneata. Utilitati: Apa si curent electric....


Casa de Vanzare in Sotrile (Lunca Mare, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Sotrile, zona Lunca Mare
Pret:26.000 €

Cabana D+P de vanzare, situata in Comuna Sotrile, Sat Lunca Mare. DETALII CONSTRUCTIVE: Structura de rezistenta a imobilului este realizata astfel: beton armat (demisolul) si lemn (parterul); Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn si este acoperit cu tabla. INDICATORI PRINCIPALI AI CONSTRUCTIEI: Suprafata construit...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Sotrile, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Sotrile (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter