Imobiliare Breaza » Vile Breaza

Vila de Inchiriat in Breaza , zona Podul Vadului

Cod imobil
X2A84
850 €/luna
Tip:Vila
Regim:P+E+M
An:2000 - 2010
 
Camere:5
Nr. bai:2
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:160 mp
S.T.:180 mp
Teren:4.500 mp
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric, CaTV

Vila de Inchiriat in Breaza zona Podul Vadului. Vila de Inchiriat (Vila 5 camere Breaza).

Vila P+E+M de inchiriat in Breaza, situata in zona semicentrala a localitatii, in cartierul Podul Vadului. Vila face parte dintr-un duplex. Vila are o suprafata de ~180 mp construiti si dispune de un teren cu o suprafata de 4.500 mp. Structura de rezistenta este fundatie din beton, pereti din caramida, mansarda este pe lemn. Este acoperita cu tigla, doar terasa este acoperita cu tabla LINDAB.

COMPARTIMENTARE:
PARTER :
terasa, living cu bucatarie deschisa, loc de luat masa, hol cu casa scarii si baie.

ETAJ : Hol cu casa scarii, baie, trei dormitoare si teri balcoane.
MANSARDA : camera ( spatiu amenajat, necompartimentat ), poate fi transformata in camera hobby.

Vila se inchiriaza complet utilata si mobilata

7762 Vizualizari si 8 Intrebari Alerta Pret | Memento
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Profil agent →

Agent imobiliar
Laurentiu Ungureanu
ungureanul@mervani.ro

Telefon: 0720.900.665
Sediu: 0244.374.951

Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Sediu: CAMPINA, Bulevardul Carol I, Nr.88, Bl.20F, Sc.B, Ap.20, Parter, in zona notariatelor, vis-a-vis de Biserica de la Brazi. Vezi Harta.
 
Alte proprietati in Breaza
Vila de Inchiriat in Breaza (Ultracentrala, Prahova)1.500 €
Vila de Inchiriat in Breaza (Ultracentrala, Prahova)

Imobil:Vila de Inchiriat
Oras:Breaza, zona Ultracentrala
Pret:1.500 € » 5.89 €/mp

Vila D+P+E de inchiriat, situata in zona ultracentrala a Orasului Breaza. REGIM TEHNIC: Regim inaltime: D+P+E; S.C.=~287.99  mp; S.U.=~254.54 mp; Teren=231 mp; Deschidere=19.32 ml. CARACTERISTICI CONSTRUCTIVE: Fundatie: beton; Pereti: caramida; Planseu: beton; Acoperis: tigla ceramica. COMPARTIMENTARE: DEMISOL: (S.U.=52.60 mp, S.C.=60.49 mp) birou (24,60 mp), degajament si casa scarii (15,60 ...


Vila de Inchiriat in Breaza (Liceul Militar, Prahova)1.000 €
Vila de Inchiriat in Breaza (Liceul Militar, Prahova)

Imobil:Vila de Inchiriat
Oras:Breaza, zona Liceul Militar
Pret:1.000 € » 2.42 €/mp

Vila P+2E+M de inchiriat, situata in zona semicentrala Orasului Breaza. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a casei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in buca...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Inchiriat in Breaza, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» (Vanzari si Inchirieri)
» Vile de Inchiriat (toate orasele)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

» Proiecte Imobiliare (Valea Prahovei, Predeal si Bran)

POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Imobiliare Breaza | Vanzari Breaza | Inchirieri Breaza | Apartamente Breaza | Apartamente de Vacanta Breaza | Garsoniere Breaza | Case Breaza | Vile Breaza | Terenuri Breaza | Terenuri Intravilane Breaza | Terenuri Extravilane Breaza | Spatii Comerciale Breaza | Spatii Turistice Breaza | Spatii Industriale Breaza | Anunturi Imobiliare Breaza | Proiecte Imobiliare Breaza | Imobiliare Valea Prahovei | Case de Vacanta

Noutati Imobiliare