Imobiliare Campina » Apartamente Campina

Apartament de Inchiriat in Campina , zona Centrala

Cod: X0A68
300 €/luna
Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 2).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 3).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 4).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 5).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 6).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 7).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 8).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 9).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 10).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 11).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 12).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 13).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 14).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 15).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 16).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 17).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 18).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 19).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 20).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 21).Apartament decomandat cu 4 camere de inchiriat in Campina (zona Centrala). Imagine pentru oferta X0A68 (Fotografia 22).
Camere:4
Nr. bai:2
 
Tip:decomandat
Finisaje:Normale
 
Etaj:7
Regim:P+8
An:1980 - 2000
 
S.U.:80,83 mp
S.T.:90,00 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Apartament de Inchiriat in Campina, zona Centrala (Apartament 4 camere Campina).

Apartament cu 4 camere de inchiriat in zona centrala a municipiului Campina, acesta fiind situat la etajul 7 intr-un imobil cu 8 etaje si avand suprafata de 80 mp. Apartamentul se inchiriaza partial mobilat si utilat, bucataria fiind complet mobilata si utilata.

Apartamentul dispune de centrala termica proprie si instalatie aer conditionat.

COMPARTIMENTARE: hol, living, bucatarie, 2 bai, 2 balcoane si 3 dormitoare.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Sabin Paraschiv

Sabin Paraschiv
0720.900.660
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Campina
Apartament de Inchiriat in Campina (Centrala, Prahova)
Imobil:Apartament de Inchiriat
Oras:Campina, zona Centrala
Pret:400 €

Apartament 4 camere, confort I decomandat, de inchiriat, situat la etajul 2 intr-un imobil cu 8 nivele in zona centrala a Municipiului Campina, avand suprafata utila de 83,87 mp. Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, toate separatiile la utilitati, gresie, faianta, parchet si este compartimentat astfel: living, 3 dormitoa...


Apartament de Inchiriat in Campina (Peco Petrom/OMV, Prahova)
Imobil:Apartament de Inchiriat
Oras:Campina, zona Peco Petrom/OMV
Pret:230 €

Apartament de Inchiriat, situat in zona Centrala a Municipiului Campina, avand suprafata construita de 46 mp, compartimentat astfel: Living - 14.62 mp Dormitor - 11.22 mp Baie - 3.57 mp Hol - 4.00 mp Bucatarie - 3.80 mp Debara - 1.35 mp Hol - 1.50 mp Apartamentul se inchirieaza nemobilat....


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Apartamente de Inchiriat in Campina, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Campina (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter