Imobiliare Baicoi » Terenuri Extravilane Baicoi
Pret negociabil

Teren Extravilan de Inchiriat in Baicoi , zona DN1

Cod: X3995
5.000 €/luna
Teren Extravilan de inchiriat in Baicoi (zona DN1). Imagine pentru oferta X3995 (Fotografia 2).Teren Extravilan de inchiriat in Baicoi (zona DN1). Imagine pentru oferta X3995 (Fotografia 3).Teren Extravilan de inchiriat in Baicoi (zona DN1). Imagine pentru oferta X3995 (Fotografia 4).Teren Extravilan de inchiriat in Baicoi (zona DN1). Imagine pentru oferta X3995 (Fotografia 5).
Folosinta:Arabil
 
Suprafata:15.017,00 mp
Deschidere:107,00 ml
Utilitati:

Teren Extravilan de Inchiriat in Baicoi, zona DN1 (Teren Extravilan 15.017 mp Baicoi).

Teren extravilan de inchiriat (zona Paralela 45), cu acces direct la DN1, in suprafata de 15017 mp si o deschidere de ~107 m.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Baicoi
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Terenuri Extravilane de Inchiriat in Baicoi, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Baicoi (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente