Imobiliare Azuga » Spatii Industriale Azuga

Spatiu Industrial de Vanzare in Azuga , zona Garii

Cod imobil
X459D
450.000 € » 94 €/mp
pret exclusiv constructie
Tip:Spatiu Industrial
Regim:C1;C2;C3;...;C9
An:
 
Camere:9
Nr. bai:0
 
Finisaje:Fara instalatii
 
S.U.:2.977 mp
S.T.:3.572 mp = 334.500 €
valoare exclusiv constructie
Teren:3.850 mp = 115.500 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric

Spatiu Industrial de Vanzare in Azuga, zona Garii (Spatiu Industrial 9 camere Azuga).

Spatiu industrial situat in zona Garii. Imobilul are o suprafata utila de 2977,07 mp iar cea construita de 3572,48 mp si dispune de un teren cu o suprafata de 3850 mp. Spatiul contine 9 corpuri de cladire formate din: 1 atelier, spatiu administrativ, remiza PSI, 2 depozite, rampa auto, statie compresoare. Pretul include TVA.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Azuga
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Spatii Industriale de Vanzare in Azuga, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Azuga (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter