Imobiliare Campina » Case Campina
Pret negociabil

Casa de Vanzare in Campina , zona Semicentrala

Cod: X12AB
90.000 € » 520 €/mp
pret exclusiv constructie
Casa cu 3 camere de vanzare in Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X12AB (Fotografia 2).Casa cu 3 camere de vanzare in Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X12AB (Fotografia 3).Casa cu 3 camere de vanzare in Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X12AB (Fotografia 4).Casa cu 3 camere de vanzare in Campina (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta X12AB (Fotografia 5).
Tip:Casa
Regim:P
An:Inainte de 1980
 
Camere:3
Nr. bai:1
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:65 mp
S.T.:80 mp = 41.600 €
valoare exclusiv constructie
Teren:1.936 mp = 48.400 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Gaze, Curent Electric

Casa de Vanzare in Campina, zona Semicentrala (Casa 3 camere Campina).

Casa parter, construita din caramida, confort I, situata in zona Calea Doftanei. Imobilul are suprafata utila de 64,55 mp si dispune de un teren in suprafata de 1936 mp.

Casa este compartimentata astfel: living, doua dormitoare, bucatarie, baie, camara, hol, terasa inchisa. Imobilul are posibilitate de mansardare.

Finisaje: faianta, parchet.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Livia Mihaela Popa

Livia Mihaela Popa
0727.900.664
0733.255.882
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:






Alte proprietati in Campina
Casa de Vanzare in Campina (Centrala, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Campina, zona Centrala
Pret:115.000 €

Casa de Vanzare, situata in zona Centrala a Municipiului Campina, avand suprafata construita de 225.57 mp, suprafata utila de 182.85 mp si un teren in suprafata de 287 mp indiviz din 574 mp, compartimentata astfel: Beci - 26.34 mp Parter: Living - 23.27 mp Dormitor - 15.66 mp Hol - 14.70 mp Vestibul - 13.01 mp Baie - 5.07 mp Bucatarie ...


Casa de Vanzare in Campina (Semicentrala, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Campina, zona Semicentrala
Pret:98.000 €

Casa P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, construita din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, acoperita cu tabla, tamplarie din lemn. Casa are suprafata construita de 174 mp si dispune de un teren in suprafata de 210 mp dintre care 110 cu contract de inchiriere de la Primaria C...


Casa de Vanzare in Campina (Centrala, Prahova)
Imobil:Casa de Vanzare
Oras:Campina, zona Centrala
Pret:130.000 €

Casa de Vanzare, constructie de beton plus caramida situata in zona Centrala a Municipiului Campina. Suprafata construita a imobilului este de 440 mp, iar cea utila de 322 mp. Casa dispune de un teren cu suprafata de 915 mp beneficiind de 5.5 ml deschidere. Casa D+P+M este compartimentata astfel: Demisol: 3 dormitoare. Parter: 2 living,...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Case de Vanzare in Campina, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Campina (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente