Imobiliare Comarnic » Vile Comarnic
Pret negociabil

Vila de Vanzare in Comarnic , zona Semicentrala

Cod: 20BL
95.000 € » 273 €/mp
pret exclusiv constructie
Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 2).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 3).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 4).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 5).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 6).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 7).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 8).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 9).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 10).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 11).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 12).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 13).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 14).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 15).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 16).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 17).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 18).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 19).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 20).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 21).Vila cu 6 camere de vanzare in Comarnic (zona Semicentrala). Imagine pentru oferta 20BL (Fotografia 22).
Tip:Vila
Regim:S+P+E
An:1980 - 2000
 
Camere:6
Nr. bai:1
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:241 mp
S.T.:289 mp = 78.860 €
valoare exclusiv constructie
Teren:1.614 mp = 16.140 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric

Vila de Vanzare in Comarnic, zona Semicentrala (Vila 6 camere Comarnic).

Vila C1(S+P+E) si C2(P), situata in Comarnic, constructie de caramida si lemn, finalizata in anul 1991.
Vila C1 are o suprafata utila desfasurata de 183,74 mp si suprafata construita desfasurata de 220,49 mp.
Cladirea C2 - bucatarie de vara si magazie are suprafata utila de 57,11 mp. si suprafata construita de 68.53 mp.
Proprietatea dispune de un teren cu suprafata de 1614 mp avand un front stradal de 24 ml.

Compartimentare C1:

SUBSOL: beci;
PARTER: camera de zi, 2 (doua) dormitoare, bucatarie, camara, baie, debara, casa scarii, hol, 2 (doua) terase si garaj;
ETAJ: camera de zi, 2 (doua) dormitoare, 2 (doua) holuri.

Compartimentare C2:

PARTER: Bucatarie de vara, magazie si grajd (nefunctional)

Vila C1 se vinde mobilata si utilata.
Amenajari interioare: gresie, faianta, parchet.

Suprafata teren in proprietate: 1614 mp.

Imobilul are certificat de performanta energetica in lucru.

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Comarnic
Vila de Vanzare in Comarnic (DN1, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Comarnic, zona DN1
Pret:150.000 €

Vila la gri de vanzare, situata pe partea stanga a orasului Comarnic. Regimul de inaltime: P+E+M, cu suprafata construita totala de 451mp si teren in suprafata de 950 mp. Reprezinta o oportunitate de investitie atat pentru locuinta cat si pentru spatiu turistic. Cladirea este construita din cadre de beton armat si pereti din zidarie,...


Vila de Vanzare in Comarnic (Ghiosesti, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Ghiosesti
Pret:220.000 €

Proprietatea este compusa de 2 cladiri P+E si S+P+E+M, in suprafata totala de apr 540 mp si are un teren in suprafata de 1242 mp cu deschidere la 2 strazi asfaltate. Aceasta este structurata astfel: Corp C1 (P+E) este compus din: Parter: 6 camere si o baie; Etaj: 5 camere si o baie. Acest imobil se afla in stadiul "La gri" ...


Vila de Vanzare in Comarnic (Ghiosesti, Prahova)
Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Comarnic, zona Ghiosesti
Pret:170.000 €

Vila de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+E+M, situata in Comarnic, Cartierul Ghiosesti, constructie din beton si caramida finalizata in anul 2010. Vila este situata intr-o zona linistita cu peisaj si vedere catre Centrul localitatiii dar este si foarte usor accesibila auto si pietonal in orice anotimp. Vila, cu suprafata costruita de...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Vanzare in Comarnic, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Comarnic (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente