Imobiliare Banesti » Terenuri Extravilane Banesti

Teren Extravilan de Vanzare in Banesti , zona DN1

Cod imobil
304U
210.000 € » 7 €/mp
Folosinta:Arabil
 
Suprafata:30.000,00 mp
Deschidere:47,00 ml
Utilitati: Apa, Curent Electric

Teren Extravilan de Vanzare in Banesti, zona DN1 (Teren Extravilan 30.000 mp Banesti).

Teren (extravilan, agricol) la sosea in zona Dn1 (cartier X). Terenul are o suprafata de 30000 mp si un front stradal de 47 m.

Detalii: Teren pentru constructii, fara inclinatie .

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Laurentiu Ungureanu

Laurentiu Ungureanu
0720.900.665
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Cand doriti sa stabilim o vizionare? (Optional)


Alte proprietati in Banesti
Imobil:Teren Extravilan de Vanzare
Oras:Banesti, zona Urleta
Pret:25.000 € » 9.96 €/mp

Teren extravilan de vanzare, situat in Comuna Banesti, Satul Urleta, avand suprafata de 2509 mp si o deschidere de 25 m. Teren fara inclinatie....


Imobil:Teren Extravilan de Vanzare
Oras:Banesti, zona Semicentrala
Pret:58.591 € » 13 €/mp

Teren extravilan de vanzare in suprafata de 4507 mp si cu un front stradal de 30 m, situat in zona semicentrala a localitatii Banesti. Teren pentru constructie, cu inclinatie mica....


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Terenuri Extravilane de Vanzare in Banesti, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Banesti (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter