Imobiliare Predeal » Vile Predeal

Vila de Inchiriat in Predeal

Cod imobil
206E
1.000 €/luna
Vila cu 7 camere de inchiriat in Predeal. Imagine pentru oferta 206E (Fotografia 2).Vila cu 7 camere de inchiriat in Predeal. Imagine pentru oferta 206E (Fotografia 3).Vila cu 7 camere de inchiriat in Predeal. Imagine pentru oferta 206E (Fotografia 4).Vila cu 7 camere de inchiriat in Predeal. Imagine pentru oferta 206E (Fotografia 5).Vila cu 7 camere de inchiriat in Predeal. Imagine pentru oferta 206E (Fotografia 6).Vila cu 7 camere de inchiriat in Predeal. Imagine pentru oferta 206E (Fotografia 7).Vila cu 7 camere de inchiriat in Predeal. Imagine pentru oferta 206E (Fotografia 8).Vila cu 7 camere de inchiriat in Predeal. Imagine pentru oferta 206E (Fotografia 9).Vila cu 7 camere de inchiriat in Predeal. Imagine pentru oferta 206E (Fotografia 10).Vila cu 7 camere de inchiriat in Predeal. Imagine pentru oferta 206E (Fotografia 11).Vila cu 7 camere de inchiriat in Predeal. Imagine pentru oferta 206E (Fotografia 12).Vila cu 7 camere de inchiriat in Predeal. Imagine pentru oferta 206E (Fotografia 13).Vila cu 7 camere de inchiriat in Predeal. Imagine pentru oferta 206E (Fotografia 14).Vila cu 7 camere de inchiriat in Predeal. Imagine pentru oferta 206E (Fotografia 15).Vila cu 7 camere de inchiriat in Predeal. Imagine pentru oferta 206E (Fotografia 16).
Tip:Vila
Regim:P+E+M
An:2000 - 2010
 
Camere:7
Nr. bai:7
 
Finisaje:Normale
 
S.U.:200 mp
S.T.:240 mp
Teren:500 mp
Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, Internet fibra optica / CaTV

Vila de Inchiriat in Predeal (Vila 7 camere Predeal).

Vila de inchiriat, situata in orasul Predeal.

Regim de inaltime: P + E + M, anul construirii 2006.

Vila are o suprafata de 240 mp si beneficiaza de un teren aferent in suprafata de 500 mp.

Compartimentare:

  • Parter: living, bucatarie, oficiu, grup sanitar, hol;
  • Etaj: 3(trei) dormitoare cu baie si balcon individual, hol;
  • Mansarda: 3(trei) dormitoare cu baie si balcon individual, hol.

Finisaje:

  • gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan.

Vila dispune de bransamente si contorizari individuale.

Se inchiriaza complet mobilata si utilata.

In curte se pot parca 3 masini .

Se inchiriaza doar pe termen lung (minim 1 an).

EXCLUS INCHIRIERE DOAR PENTRU SARBATORI!

Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?

Andrei Gornea

Andrei Gornea
0720.900.678
Nume:


Telefon:


E-Mail:


Mesaj:


Alte proprietati in Predeal
Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Inchiriat in Predeal, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» Imobiliare Predeal (Vanzari si Inchirieri)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter